OGLAS

Smršala je 40 kilograma da bi dobila posao iz snova

Brin Berg (40) je u jednom trenutku svog života počela ubrzano da se goji, te je uspela da dostigne kilažu od čak 104 kilograma. Četiri godine kasnije, ova uporna žena uspela je da smrša 40 kilograma, u nadi da će tako moći da se bavim poslom iz svojih snova - glumom. Brin je sada mnogo zdravija i oseća se odlično, a pre svega je ponosna na sebe zbog svoje neverovatne transformacije.

Brin je prestala da obraća pažnju na ishranu i hranom je pokušavala da popuni prazninu u svom životu. Njen meni sastojao se od grickalica, brze hrane i velike količine majoneza.

- Odustala sam od svojih snova da postanem glumica i izgubila se u svetu korporativne Amerike. Ostajala sam za svojim radnim stolom i duže od predviđenih osam sati, a za to vreme bih non-stop jela grickalice ili brzu hranu. Za doručak bih pojela neko pecivo uz ogromnu šolju kafe sa mlekom ili nešto slično. Nakon doručka bi, naravno, sledila užina u obliku čokoladice. Za ručak bih obično svom organizmu priredila neku kalorijsku bombu u obliku bilo koje brze hrane, nakon čega bi, naravno, sledila još jedna čokoladica. Za večeru - pica ili nešto slično, a za dezert - sladoled. Takođe, gotovo svakom obroku bih dodavala ogromne količine soli i majoneza. Sigurna sam da sam dnevno unosila oko 5000 kalorija. Nisam videla ni tračak nade da bih ikada mogla da ostvarim svoje snove - priča Brin.

Prelomni trenutak se desio kada je napunila 36 godina i shvatila da je dostigla kilažu od čak 104 kilograma.

- Bila sam vrlo nesrećna, a da ne pominjemo koliko tek nisam bila zdrava. Početkom 2010. godine sam prelomila i rekla sebi da moram da počnem da se koncentrišem na stvari koje stvarno želim, umesto na one koje ne želim. Kada sam ostala bez posla, odlučila sam da se više nikada neću vratiti u svet korporativne Amerike. Oduvek sam želela da se bavim glumom i da snimam filmove, pa sam odlučila da pokušam. Nisam imala predstavu kako ću uspeti u tome, ali sam osećala da ću pronaći neki način. Tada, kada sam se ponovo vratila na pravi put, na put ka onome što sam oduvek želela, počela sam da shvatam da više ne osećam toliku potrebu za hranom - ispričala je ova žena.

Sve se promenilo kada joj je prijateljica pomogla da se zaposli u obližnjoj teretani. Posao je podrazumevao fleksibilno radno vreme, tako da je imala vremena za časove glume.

- Shvatila sam da moram da prestanem da trujem svoje telo. Vežbala sam napornije nego ikada u životu: radila sam vežbe snage, bavila se jogom, kik-boksom, zumbom (ona mi je bila omiljena) i vozila bicikl. Osećaj je bio fenomenalan. Bila sam puna energije, a bolovi i upale su vremenom prestali. Izbacila sam brzu hranu sa menija. Bila sam presrećna zbog kilograma koje sam gubila i zbog toga što sam videla kako mi se telo menja i zateže - tvrdi ova uporna četrdesetogodišnjakinja.

U oktobru 2010. godine, Brin je na vagi ugledala brojku od 70 kilograma. Imala je energije kao nikada u životu i više nije osećala potrebu da se krije od sveta.

- Želela sam sa svima da podelim koliko je vežbanje promenilo moj život, a prešlo mi je u naviku da neprestano istražujem i saznajem nove stvari vezano za zdravu ishranu i vežbanje. Znanje je moć! Od tada sam uspela još da smršam i kilogrami se nisu vratili. Obožavam glumu. Ne postoji lepši osećaj od onog kada znate da ste uspeli da naterate publiku da se zamisli i da sebi postavi pitanja o suštini života. Do 2014. godine sam odglumila tri uloge, a u planu imam još nekoliko projekata. Nikad nije kasno da krenete za svojim snovima. Velike promene, poput gubitka kilograma, ne dešavaju se preko noći, one se odvijaju korak po korak. Volela bih da mi nije trebalo 15 godina da ovo konačno shvatim, ali, kao što rekoh, nikad nije kasno. Uvek postoji nada ako verujete u sebe - poručuje Brin.

Izvor: zena.blic.rs

Image courtesy of: marin /FreeDigitalPhotos.net 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima