OGLAS

Zaposlenima daje 1.500 dolara da otputuju na egzotičnu destinaciju

Kreativna agencija thinkParallax iz Kalifornije je nedavno svakom zaposlenom dala 1.500 dolara i dodatni dan odmora kako bi mogli da otputuju negde gde nikada pre nisu bili, da bi se inspirisali. Jedino što zaposleni moraju da urade za uzvrat, jeste da napišu tekst o svom putovanju i da ga objave na blogu kompanije.

„Neki ljudi bi ovo možda nazvali ludošću. A mi ovo zovemo Parallaxploration“, kažu iz agencije. Paralaksa je razlika u perspektivi koja se dobija gledanjem u isti objekat iz dve različite pozicije. Drugim rečima, samo ime firme naznačava da će se putovanjem na nova mesta dobiti nova perspektiva onoga što je već poznato.„Cilj ove akcije nije samo da usreći zaposlene, već i da im obezbedi nova iskustva, zahvaljujući kojima će nastaviti sa izvanrednim radom“, dodaju iz agencije.

Nema ništa inspirativnije od susreta sa novom kulturom. Dosada su zaposleni posetili: Nemačku, Holandiju, Peru i Novi Zeland. Agencija se nada da će svojim potezom inspirisati druge kompanije da učine isto.

Izvor: bizlife.rs / adweek

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva