OGLAS

Horoskop i dani u nedelji: Ponedeljak je idealan za posao, a petak za šoping i ulepšavanje

 

Svakom danu u nedelji pripada jedna planeta i znak. Saznajte kojim danom da započnete posao, a kojim ljubav...

 

 

PONEDELJAK

 

U engleskom jeziku se i zove monday - mesečev dan, tako da je Mesec vladar ponedeljka, zato većina ljudi ima promenljivo raspoloženje ponedeljkom. Idealan je svim rođenim u znaku Raka za planiranje krupnih poslovnih poduhvata, uređenja doma, kupoprodaje nekretnina i početka dijete. A savet za sve, bez obzira na znak horoskopa, ponedeljkom koji je u vreme mladog meseca (što možete naći u crkvenom kalendaru, ali i astro-sajtovima), a prvi sledeći je 18. maj, započnite one poslove i pitanja koji utiču na celu vašu porodicu.

 

UTORAK

 

Dan kojim vlada Mars, treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, donostiti odluke ukoliko ste rukovodilac, izbegavati svađu i sukobe. Ovo je odličan dan za Ovnove, donekle i Škorpije, ali i za započinjanje sudskog procesa, neke istrage i dolaženje do istinitih podataka i činjenica. Svi, bez obzira na znak bi trebalo da energiju koju osećaju utorkom, ne troše na uzaludne prepirke i destruktivne stvari, nego da budu vredni i rezultati neće izostati. Nije dobro započinjati zajednički život, ili brak, jer će biti mnogo svađa i trzavica.

 

SREDA

 

Merkurov dan, dan komunikacije, učenja, školovanja, putovanja, ali na kraćim relacijama. Napišite molbe, ponude, CV za posao i šaljite ih sredom. Kontaktirajte sve koji vam mogu dati savet, jer ćete tog dana sigurno dobiti mudar savet. Razgovarajte sa decom i mlađim osobama sredom, naročito ako sa njima imate problema, jer ćete uspeti uspostaviti bolju komunikaciju i kvalitetniji razgovor. Idite kod savetnika u vezi bilo kakvog problem koji imate, jer je odličan dan za to. Ugovorite važne sastanke i trgujte, reklamirajte svoju robu.

 

ČETVRTAK

 

Ovim danom vlada Jupiter, planeta rasta i ekspanzije. Ukoliko treba da započnete posao u kome treba dobro da zaradite, izaberite utorak, ako kupujete veliku stvar kao stan, kuću, auto, počnite da tražite četvrtkom. Možete organizovati dobrotvorne zabave, humanitarne akcije, tražiti savet od pravnika i advokata. Dobar dan za molitvu, početak učenja stranog jezika, ili odluku o putovanju u inostranstvo. Samo ne trošite četvrtak na hedonistička uživanja, pa i preterivanja u hrani, piću i šopingu, naročito ako ste potencijalni kupoholičar.

 

PETAK

 

E, ovo je divan emotivni dan kojim vlada Venera, pa je odličan za zaljubljivanje, venčanja, početak zajedničkog života, prosidbu, pisanje ljubavnih pesama. Jako je dobar dan za sve umetnike i diplomate i tada treba da budu naročito aktivni. Odličan dan za ginekološki pregled, rešavanje bilo kakvih ženskih pitanja. Kupovanje odeće, obuće, odlazak kod kozmetičara i frizera je uspešno petkom. Odličan dan i za plasiranje novih ideja i pregovore oko kreativnih poduhvata. Nije dobar dan za dijetu, jer ne daje rezultat.

 

SUBOTA

 

Setite se roditelja, pa ih posetite, jer subotom vlada Saturn, planeta koja nas povezuje sa korenima i poreklom. Poklonite starima, ili siromašnima nešto što želite. Obiđite planinska mesta, ili putujte u planine. Dobar je dan za pomene mrtvima (nije slučajno što se baš subotom kod pravoslavnih vernika obeležavaju Zadušnice). Dobro je i praviti albume, rodoslove i porodične stvari. Ovo je odličan dan za arheologe, rudare, geologe i sve novo i bitno što rade, treba da počinju subotom. Nije dobar dan za početak gradnje kuće, ali je dobar za obnovu starih kuća.

 

NEDELJA

 

Opet engleski naziv sonday-sunčev dan, pa je jasno da ovim danom vlada Sunce. Dogovori sa mužem i ocem su uspešni nedeljom. Početak planiranja poslova, smišljanje kampanja, kako marketinških, tako i političkih. Odličan dan za donošenje pravila na poslu, u firmi, ali i kućni red. Ako želite unapređenje, ugovorite ručak, neformalni sastanak sa onima koji odlučuju nedeljom i nećete se pokajati. Odličan dan za sva okupljanja i priredbe, za držanje govora i javne nastupe, pa obavezno iskoristite ovaj dan, ako želite da vas zapaze i veruju u vas.

 

Image courtesy of: pixabay.com

 

Izvor: 24sata.rs

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima