OGLAS

Ako se bavite ovim zanimanjima i tražite posao, OBAVEZNO svratite danas u Dom omladine

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvoriće danas Beogradski sajam zapošljavanja i praksi 2015 u Domu omladine.

Na manifestaciji će učestvovati 87 poslodavaca, domaće i strane kompanije i preduzetnici koji posluju u Beogradu i širom Srbije, a kojima je potrebno 1.717 radnika različitih zanimanja i kvalifikacija u oblasti informacionih tehnologija, ekonomije, medicine, mašinstva, građevinarstva, obrazovanja, trgovine i usluga.

 Posao na sajmu mogu potražiti lekari različitih specijalnosti, farmaceuti, IT stručnjaci, programeri i operateri, inžinjeri mašinstva, elektrotehnike i građevinarstva, tehnolozi, menadžeri, komercijalisti, pravnici, agenti osiguranja, medicinske sestre i tehničari, vaspitači, negovateljice, hranitelji, grafički radnici, konobari, kuvari, poslastičari , mesari, auto - limari, viljuškaristi, zavarivači, bravari...

 U okviru pratećih aktivnosti biće izvedene prezentacije: javnih poziva / konkursa NSZ za 2015. godinu od 12 do 13 sati, program BG praksa 2015 od 13 do 13.30 i poslodavaca od 13.30 do 16 sati.

 

Ovogodišnji sajam održava se u okviru sprovođenja Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2015. godinu, a trajaće od 10 do 17 časova.

Image courtesy of: pixabay.com

 

Izvor: 24sata.rs

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima