OGLAS

Novca nema! - Ova brutalno iskrena ponuda za posao će vas oduševiti!

Džastin Valmaso postavio je oglas za posao u njegovom restoranu. Ova krajnje iskrena ponuda za posao, iako možda ne po ukusu mnogih, privukla je više od 100 kandidata.

Ponuda za posao ispunjena psovkama u kojoj vlasnik restorana traži „kuvara koji nije potpuni s****a“, postala je viralna i oduševila ljude širom sveta.

 

„Nemam vremena za tamo neku primadonu i glupiranje“, stoji u ponudi za posao čiji pojedini delovi su cenzurisani od strane sajta na kom je postavljen.

 

Džastin je od potencijalnih kuvara takođe tražio da mu ne šalju biografije koje su skinuli sa interneta, a u iskrenoj ponudi za posao se takođe ističe da će radna nedelja od 25-30 časova najverovatnije biti znatno duža.

 

„Ne zanima me da li ste srdačna osoba ili uopšte ne umete da pričate. Ne zanima me da li imate tetovaže. Ne zanima me da li u kuhinji radite samo da bi pobegli od žene. Jedino me zanima da li ste dovoljno brzi i da li želite da budete deo nečeg iskrenog i dobrog“, stoji u ponudi za posao.

On je u razgovoru za lokalni list naglasio da ne želi nakićene biografije već iskrene osobe koje će mu reći da ne vole rano da ustaju, a ako je to slučaj, i ako su vredne, dobiće popodnevnu smenu.

 

Sam Džastin je takođe kuvar i radio je u brojnim restoranima od kojih su neki imali brojne nagrade.

„U pitanju nije bila nikakva marketinška strategija, to je jednostavno ono što ja tražim od kuvara. Zaista nisam očekivao da će se ovo desiti, ali reakcije ljudi su bile zaista sjajne. Prvog dana sam dobio preko 100 aplikacija za posao“, dodaje ovaj krajnje iskren vlasnik restorana.

Izvor: 24sata.rs

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima