OGLAS

Napustila je odličan posao da bi se bavila prostitucijom: Zašto me ne bi plaćali za ono što inače radim besplatno?

 

Amanda Gof imala je uspešnu karijeru u novinarstvu, ali odlučila je da je napusti. Ova samohrana majka dala je otkaz da bi se bavila prostitucijom.

Amanda je bila novinar, ali je odlučila da napusti svoj posao da bi se bavila elitnom prostitucijom. Ona sad zarađuje i do po nekoliko hiljada dolara za noć. Zaokret u karijeri napravila je pre tri godine, a razlog zašto je odlučila da se bavi ovim poslom je "osećaj moći koji joj pruža".

 

- To je svakako sasvim drugačija industrija. Ja volim muškarce, volim seks i pomislila sam da ne bi bilo loše da me plaćaju za ono što inače radim besplatno, kaže Amanda.

 

Amanda kaže da seks nije veliki deo posla kako mnogi misle, već da je njenim klijentima bitno i društvo koje im pravi.

 

- Seks nije veliki deo posla. Da je tako moji sastanci sa klijentima bi trajali 5 minuta. Više je kao "terapija dok smo goli", čujem mnogo životnih ispovesti.

Ona je objasnila o čemu se zapravo radi.

 

- Vi ste više dama koju mogu da izvedu u restoran i da vode inteligentan razgovor sa njom. Oni ne plaćaju seks, to mogu da nađu u prvom baru, kaže Amanda.

 

Ipak, u igri je veliki novac. Amanda je priznala da je za jednu noć sa klijentom mogla da naplati i do 6,000 dolara. Istinu o svom polsu još uvek krije od dece, ali svesna je da će i to pitanje doći na red.

 

-  Pitanja će doći, ali u ovom trenutku oni su premladi, rekla je Amanda.

 

U Australiji, zemlji u kojoj živi prostitucija je legalna, mada se pravila razlikuju od države do države. Iako je sama po sebi legalna, određeni aspekti struke nisu u zavisnosti od toga u kojoj od država Australije se nalazite. Na primer, u nekim državama zabranjeno je oglašavanje, u nekim prostitucaija na ulici, a negde bordeli.

 

Izvor: zena.blic.rs/ /mirror.co.uk

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima