OGLAS

Ovo su 5 poslova koje možete raditi GDE GOD DA STE

 

Neke poslove danas prosto možete obavljati sa bilo kog mesta, uz internet konekciju, ili čak i bez nje. Trend koji kompaniji čuva novac, i, smatra se, donosi bolji moral zaposlenih sve se više širi a ovo su oblasti u kojima je naročito moguć.

Korisnička podrška

Ovo je dvostruka dobit: dok pomažete drugima, pomažete i sebi - opuštenijim radnim okruženjem. Gde god imate kompjuter, telefon, i dobru internet konekciju, možete obavljati ovaj posao. Naravno, kažu stručnjaci, treba vam i pozitivna ličnost, sa optimističnim stavom. Rad u nekom kol-centru može biti part tajm, ili dodatni posao. Dakle, visoko se plasira po felksibilnosti.

Administracija

Tehnologija, naročito napredak telekomunikacija, je napravila ogroman korak u ovoj oblasti, pa se danas ne možemo čuditi "virtuelnim recepcionarima", niti ofis asistentima koji sav posao obavljaju daleko od firme, preko svojih računara.

Prodaja

Ako možete da "prodate most pre nego što se i izgradi", sebi ćete stvoriti šansu da radite ispod palme, na nekoj tropskoj obali. Danas su menadžeri prodaje "slobodni" da lutaju tržištem, a samo je bitno da donose rezultate.

Edukacija

On lajn kursevi su toliko uzeli zamaha, da je to proces koji se neće lako zaustavljati. Zato je edukacija sada oslobođena striktinih formi u pogledu vremena i mesta odrtžavanja. 

IT

Možda i najidealnije polje za one koji ne vole ni tipične kancelarije, ni klasično radno vreme.

(istraživanje sajta flexjobs.com)

Image courtesy of: pixabay.com

 

Izvor: srbijadanas.com

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima