OGLAS

Ovaj neobičan posao postao je najtraženije zanimanje

Svi sanjaju o nekom idealnom poslu koji će donositi veliku zaradu. Možda ovaj neobičan posao nije baš san svake žene, ali svakako donosi veliku zaradu bez puno truda.

Kineskinja, Sijao Jue (21) radi kao onlajn hostesa, ćaska sa muškarcima preko interneta dok za uzvrat dobija lepu mesečnu platu. Od nje se očekuje da bude lepo raspoložena, druželjubiva i da priča sa svojim obožavateljima, dok je oni obasipaju virtuelnim poklonima, cvećem i poljupcima.

 

Onlajn hostese možete naći na sajtu bobo.com i platformi koja je dostupna za svaki operativni sistem (adroid, IOS i Windows). Na ovom sajtu ćete imati priliku emitovanja uživo, snimanje mini klipova kako igrate, pevate, plešete, ali eksplicitni sadržaj nije dozvoljen.

Tako možete naići na video hostesa, koje su pretežno pevačice, kako zavodnički plešu, jedu voće, dok im sagovornici šalju virtualne poklone koji zapravo vrede i po hiljadu juana.

 

Prema rečima jedne hostese, onaj ko nije probao ovaj vid zabave, zapravo ne zna šta propušta. Iako se ne poznaju, ona kaže da, kako vreme odmiče, osećaj postaje sve bolji. Obožavatelji im pružaju podršku i podižu samopouzdanje.

 

Ukoliko se pitate zašto bi iko plaćao da bi sa nekim ćaskao, verni posetioc ovog sajta i konzumator ovog vida interakcije kaže da je zapravo stvar u druženju i da svakoj osobi prija da ima sa kime da razmeni nekoliko lepih reči.

„Nakom napornog dana na poslu, kada dođem kući, odradim neke rutinske poslove i nakon toga nemama sa kime da razgovaram, a uz pomoć ovih devojaka više nemam osećaj samoće jer komuniciram sa stvarnom osobom. To mi zaista pomaže i relaksira me. ”

 

Sijao Jue zarađuje oko 1.600 dolara mesečno tako što svojim zavođenjem podstiče korisnike da šalju poklone.

 

U Kini postoji oko 50 internet kompanija koje pružaju usluge video ćaskanja. Vlasnici platformi obično uzimaju između 50 i 70 odsto novca koji doniraju korisnici.

Image courtesy of: pixabay.com

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima