OGLAS

Na ovim poslovima možete čak i da se okupate tokom ili posle radnog vremena

Leto je. Meteorolozi najavljuju toplo vreme narednih dana. Niste otišli na more, a ipak biste malo da se rashladite. Međutim, potreban vam je novac. Ada Ciganlija ili Štrand su prava mesta za vas. I da se opustite, ali i da zaradite. Evo nekoliko predloga kako da materijalno, ali i hedonistički udovoljite sebi do kraja leta.


Sladoledžija:

 

Ko još ne voli sladoled? Retki su oni koju bi ovu poslasticu odbili. Jeste da ume da bude naporno da stojite po ceo dan pored sanduka sa sladoledom, ali i za to postoji rešenje. Uzmite manju ili veću stolicu (u zavisnosti od toga koliki ste), veliki suncobran, ukrštene reči ili neko drugo omiljeno štivo i kulirajte.

Pazite da se ne unesete baš preterano u neki ljubavni roman, pa da vam misli odlutaju i prečujete kada vam mušterija dođe. I, da, obavezno pitajte mušteriju da li hoće da joj, na licu mesta, otvorite sladoled, jer neki to baš i očekuju.


 

Maser:

 

Profesionalni ste maser, treba vam novac, volite vodu, volite da "masirate" ljude, a mušterija tokom leta nema - svi su otišli na odmor ili da kuliraju negde pored vode. Hm, a da ih potražite na Adi? Ovde ste u prednosti ako ste muško, jer žene ma koliko da ih je možda sramota da ih "pipka" stranac, ukoliko im složite dobru priču o valjanosti masaže za njihovo telo, neće moći da vam odole.

Potrudite se da ne budete grubi, čak i ako je u nekom momentu, prilikom masaže to i potrebno. Ipak su dame došle tu da se opuste, a ne da ih neko "masira". Počnite od stopala, recite im kako je to bitno zbog otvorene letnje obuće, pa nastavite tamo već gde treba...

 

 

Prodavac krofnica:

 

Krofne, krofne... Da li vas ovo podseća na detinjstvo? Ako je tako, pronađite pletenu korpicu, raspitajte se sa kim biste mogli da napravite "dil" oko pravljenja krofnica i pravac plaža. Mama ili baka bi ovde mogle da budu od krucijalne važnosti, jer ima li šta lepše od mirisnih bakinih krofnica sa džemom i vanilinim šećerom preko...

Ako budete počeli ovo da radite, obradovaćete sve, a decu ponajviše. A koji roditelj može da odoli detetu koje vapi za krofnama? A, i opijajući miris je tu. Kada ispraznite krofnu (čitaj, prodate sve) uđite u neki kafić i zamolite šankera da stavi košaricu iza šanka dok vi odete da se okupate. Sutra - sve iznova. Pre nego što krenete kući sa Ade, javite mami ili baki da zamesi testo za sutradan. Jer, ono mora na odstoji i naraste.

 

Spasilac:

 

E, ovaj posao je daleko od šale. Da biste se ovime bavili morate da budete za njega i posebno kvalifikovani, a i prijave za spasioce se organizuju znatno ranije pre početka leta. U aprilu ili maju. Jedan od neophodnih rekvizita za ovaj posao su vam i naočari za sunce, kako biste mogli dobro da osmotrite celo jezero.

Majica vam ne treba, kupaće gaćice su skroz dovoljne. Od pištaljke se ne odvajajte, zbog onih "hrabrih" koji krenu da preplivavaju Adu. Pošto znamo neke od te sorte, kada čuju zvuk vaše pištaljke, praviće se da su gluvi. Budite uporni i ne dozvolite da im voda dođe glave. U svakom trenutku morate da budete u pripravnosti i spremni da uskočite u vodu.

 

 Ako ste završili DIF ili ste se na neki drugi način obučili za spasioca, imate fore do sledećeg proleća da razmislite da li ćete da se prijavite. Doduše, kod ovog posla je i bolje da ostanete na suvom jer bi to značilo da niko od kupača nije bio u opasnosti. U smiraj dana, slobodno se bacite i vi... ali bez preplivavanja, molimo! Pogledajt ponudu poslova u Beogradu na linku posao Beograd .

 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima