OGLAS

Oblačenje za intervju za posao

Kad je reč o odeći za intervju, evo nekoliko saveta koje sam pokupio/pokupila tokom godina:

Za sve: Bez obzira da li ste muškarac ili žena, vaša odeća mora biti besprekorno uredna. Tamno plavo ili sivo odelo su najbolji izbori, jer deluju profesionalno i sofisticirano. Cipele? Uvek čiste i polirane, neka budu konzervativne. Frizura? Važno je da ostavite utisak urednosti i negovanosti. Manje je više kad je reč o parfemu ili losionu posle brijanja (za muškarce), a džepovi neka budu prazni - ni dinar da ne šuška. I, molim vas, bez žvakaćih guma ili bombona.

Za muškarce: Kravata treba da odražava poslovni, konzervativni stil. Cipele su poželjno tamne, čiste i polirane. Crne čarape su uvek siguran izbor. Kratka frizura je često najbolji izbor za intervju. Brkovi su u redu ako su uredni, ali brada i minđuše nisu preporučljive.

Za žene: Elegantno odelo je ključno za lep i profesionalan izgled. Izbegavajte previše visoke štikle i otvorene cipele koje otkrivaju prste. Konzervativna boja čarapa je najbolji izbor. Lak za nokte nije neophodan, ali ako ga nosite, birajte jasne i umerene boje. Jedan set minđuša je sasvim dovoljan. Konzervativna šminka sa umerenim parfemom će ostaviti najbolji utisak.

Sve u svemu, ključ je u umerenosti i profesionalnosti. Srećno na intervjuu!

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima