OGLAS

MOL nudi posao i priliku da se takmičite za nagradni fond od 25.000 evra!

MOL grupa poziva studente geologije, naftnog inženjeringa ili upravljanja projektima u inženjeringu da se do 15. oktobra prijave na međunarodni program ove kompanije za pronalaženje talenata (UPPP). Prijaviti se možete putem sajta www.uppp.info i to na onlajn takmičenje, simulacionu igru u kojoj ćete rešavati industrijske i strateške zadatke koje osmisli MOL Grupa.

Tri prva tima će se onda takmičiti za glavnu nagradu, a najtalentovanijim saopštavaju iz MOL grupe, imaju priliku da otpočnu karijeru u toj kompaniji kroz 18-mesečni "UPPP program zapošljavanja u tehničkoj struci".

Da biste se pripremili za onlajn simulaciju, potrebno je da pozovete prijatelje ili potražite potencijalne članove tima u registracionoj bazi podataka i odaberete ih na osnovu države, univerziteta ili određene oblasti studija.

Na takmičenje mogu da se prijave studenti koji trenutno pohađaju višu školu ili fakultet i studiraju geologiju ili naftni inženjering. Oni će se prvo takmičiti preko onlajn platforme gde će rešavati industrijske i strateške zadatke. Najbolje ekipe će biti pozvane na finale koje se održava uživo u Budimpešti i takmičiće se za nagradni fond od 25.000 EUR. Pored toga, najbolji studenti koji prođu dalji postupak selekcije mogu da dobiju ponudu za posao ili priliku da učestvuju u 18-mesečnom programu zapošljavanja u tehničkoj struci. Studentima koji nisu na poslednjoj godini studija biće ponuđene stipendije, učešće u obuci i prilike za stažiranje tokom leta, saopštili su iz MOL-a. 

Zdravka Demeter Bubalo, Potpredsednik MOL Grupe za ljudske resurse, dodala je: "Ponosni smo na nagradne programe za pronalaženje talenata koji se razlikuju od tradicionalnih načina zapošljavanja budućih kadrova i nude jedinstveni pristup razvoju mladih stručnjaka. Ove godine nastavljamo avanturu sa još većim entuzijazmom i nudimo najboljim studentima koji se kvalifikuju izazov u stvarnom životu i priliku da se pridruže Sektoru za istraživanje i proizvodnju MOL Grupe. UPPP program je namenjen onim studentima koji traže nove avanture i žele da otpočnu karijeru u naftnoj i gasnoj industriji."


Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima