OGLAS

Career Days - Kreiraj svoje prilike!

 

Career Days kao najveći nacionalni sajam edukacija, praksi i poslova biće održan 15. i 16. marta u hotelu "Crowne Plaza" na Novom Beogradu.
Ovaj sajam već dvadeset dve godine uspešno organizuje lokalna kancelarija AIESEC organizacije na Ekonomskom fakultetu.                           

Mnogo studenata i diplomaca danas nema priliku da pronađe praksu ili posao. Career Days omogućava upravo mladim profesionalcima da učine prvi korak u izgradnji svoje karijere. Kroz neformalne razgovore sa predstavnicima ključnih aktera u poslovnom svetu i upoznavanjem sa njihovim poslovanjem, svaki od posetioca će imati priliku da se informiše o potencijalnim praksama i poslovima koji odgovaraju njegovom specijalizovanom znanju.

Još jedna od mogućnosti koju ovaj projekat nudi jeste ostavljanje CV-a čime se povećava mogućnost mladih da budu kontaktirani kako bi započeli svoje profesionalno iskustvo u nekoj od kompanija.

Career Days približava poslovni svet mladima i omogućava im da samopouzdano zakorače u njega. Prisustvo predstavnika velikih kompanija koje su značajni akteri u korporativnom svetu pokazuje njihovu nameru da podrže razvoj mladih i pruže im priliku da upravo u njihovom poslovnom okruženju dalje napreduju.

Pored samog sajamskog dela, “Career days” uključuje i Career Workshops koje će biti održane 02. i 03. marta u salama opštine Vračar. Radionice su namenjene studentima prve i druge godine koji žele da saznaju nešto više o načinima unapređenja ličnog i profesionalnog razvoja. Teme koje će radionice obuhvatati su izgradnja ličnog brenda, tehnike učenja i mape uma, upravljanje vremenom, javni nastup, kreiranje uspeha... 

 

Ukoliko želite da saznate nešto više posetite http://careerdays.rs/ i https://www.facebook.com/CareerDays.AIESEC.

 

 

O AIESEC-u?
AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia

 

Kontakt:
Jelena Mihajlović - Career Days Marketing & PR
AIESEC Serbia Ekonomski fakultet
www.ef.aiesec.org.rs
+381 (0) 643970566
[email protected]

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima