OGLAS

Sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja 09.11.2016.


Klaster drvoprerađivača, pod pokroviteljstvom Razvojne agencije Srbije, organizuje Sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja, koji će biti održan 09. novembra 2016. godine na Beogradskom sajmu, a u okviru predstojećeg Sajma nameštaja u Beogradu. Poziv je otvoren za kandidate za posao, škole, fakultete i sve institucije i pojedince koji posluju ili mogu poslovati sa drvnom industrijom i industrijom nameštaja. Kao posebna aktivnost organizuje se i besplatna radionica o samozapošljavanju u drvnoj industriji. Učesnici na Sajmu zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja imaće priliku da predstave svoje poslovne usluge, da pronađu posao, naprave dogovore o studijskim posetama preduzeća, praksi, stipendiranju, volontiranju, međusobnom povezivanju ili započinjanju sopstvenog posla.

Pilot projekat organizacije sajma zapošljavanja u drvnoj industriji je realizovan krajem juna 2016. godine na Šumarskom fakultetu u Beogradu sa ciljem da se povežu svi pojedinci i institucije koji su u vezi sa ovom privrednom granom, kako bi se kroz direktne susrete uskladile njihove aktivnosti.

Podršku ovom projektu pružili su: Razvojna agencija Srbije (RAS), Privredna komora Srbije (PKS), Beogradski sajam, Regionalna razvojna agencija Beograd, Šumarski fakultet Beograd, Agencija za drvo, Udruženje Održivi prostor, Tehnička škola Drvo art i brojna preduzeća.

Saznajte sve o ovom događaju na :
www.sajam-zaposljavanja.rs   i na facebook stranici 

https://www.facebook.com/sajamzaposljavanjaudrvnojindustriji/?fref=ts

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima