OGLAS

Onlajn sajam zaposljavanja: Nađite posao u stranoj firmi OD KUĆE

 

Francusko-srpska privredna komora

POČEO ONLAJN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

Uz Start-up akcelerator program za preduzetnike

 

Beograd, 17. novembar, 2016.Danas je počeo sedmodnevni Onlajn sajam zapošljavanja Francusko-srpske privredne komore koji se održava u okviru manifestacije „Francuska nedelja“ od 17. do 24. novembra. Sajam je dostupan na internet adresi www.francuskanedelja.rs

 

Na ovom sajmu učestvuje 10 velikih francuskih i drugih kompanija, među kojima su francuske grupe koje posluju u Srbiji - Schneider Electric, Sanofi Aventis, banka Crédit Agricole, Lafarge BFC, Atos IT solutions and Services, a tu su i ManpowerGroup, Sitel i Trizma. Pored toga, na sajmu učestvuju i Nacionalna služba za zapošljavanje, kao i Francusko-srpska privredna komora.

 

Sajam se od prošle godine organizuje preko interneta, kako bi se kandidatima ali i preduzećima olakšalo učešće i potraga za poslom odnosno za kvalitetnim kadrovima. Posetioci ove internet platforme, u periodu od 17. do 24. novembra, mogu da „posete“ svaki od virtuelnih štandova, pregledaju informacije o kompaniji, pošalju poruku, prijave se na ponuđeno radno mesto, ali i četuju u realnom vremenu sa predstavnicima ljudskih resursa kompanija učesnica, po objavljenom rasporedu.

 

Onlajn sajam zapošljavanja Francusko-srpske privredne komore namenjen je svim osobama bez zaposlenja, prevashodno osobama sa univerzitetskim obrazovanjem i sa dobrim poznavanjem stranih jezika. Pored toga, Komora poziva i ostale kandidate da posete sajam. Kompanije koje učestvuju na sajmu ukupno su oglasile preko 40 slobodnih radnih mesta, među kojima su pozicije za inženjere, programere, veb developere, bankare, menadžere, koordinatore za logistiku, više pozicija za tehničke profile, magacionere, operatere u kol centru, praktikante i drugo. Pored toga, traže se i negovatelji, vaspitači, konobari, prodavci. Takođe, traže se osobe sa znanjem stranih jezika – francuskog, engleskog, nemačkog i italijanskog. Najveći broj oglašenih radnih mesta odnosi se na Beograd, ali se traže i kadrovi i u Novom Sadu, Šapcu i drugim gradovima, pa čak i van granica Srbije – u Mađarskoj.

 

Istovremeno, povodom Francuske nedelje, Komora je juče objavila i Konkurs za mentorsku podršku start-up projektima pod nazivom „START UP AKCELERATOR“. Program je otvoren za sve start up projekte koji su osnovani pre najviše godinu dana ili su u pripremi, kao i za menadžere mlađe od 40 godina starosti. Program podrazumeva besplatnu mentorsku podršku članova Komore tokom godinu dana, sa ciljem razvoja startapova u različitim poslovnim aspektima (razvoj business plana, finansije, marketing i drugo).  

 

Pored toga, Francusko-srpska privredna komora poziva sve posetioce sajma zapošljavanja da na štandu Komore dostave svoje radne biografije, koje se zatim čuvaju u njenoj bazi podataka i distribuiraju kompanijama članicama po potrebi, i nakon trajanja sajma.

 

Na istoj internet platformi, Komora je, ove godine po prvi put, pokrenula i digitalnu Mapu francuskih proizvoda i usluga dostupnih u Srbiji, a koja sadrži informacije o popustima za građane odobrenim specijalno povodom Francuske nedelje. Popusti na određene proizvode ili usluge kreću se od 35 do 10 %.

 

Francuska nedelja održava se od 17. do 24. novembra četvrtu godinu zaredom, a ove godine ima za temu „Kreativnost i inovacije“. Cilj Francuske nedelje je promocija istorijskih, kulturnih i poslovnih veza između Francuske i Srbije, a period njenog održavanja vezuje se za široko popularan običaj u Francuskoj - doček mladog francuskog vina Novi Božole, trećeg četvrtka u novembru.

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima