OGLAS

Era fleksibilnog radnog vremena: Kako Milenijalci oblikuju radno okruženje

Era tradicionalnog radnog vremena od 9 do 17 sati polako postaje stvar prošlosti. Generacija milenijalaca, rođena nakon 1982. godine, koja će uskoro činiti 75% radne snage, donosi revolucionarne promene u radnom okruženju. Ove promene su vođene nekoliko ključnih faktora.

Promene u radnom okruženju pod uticajem milenijalaca

Milenijalci, nova generacija radnika, unose svežinu i drugačiji pristup u radno okruženje. Razumijevanje njihovih preferencija i očekivanja postaje ključno za oblikovanje modernog radnog mesta.

Pristup društvenim mrežama kao prioritet

Prema istraživanju kompanije Cisco, milenijalci insistiraju na pristupu društvenim mrežama na poslu. Zanimljivo je da više od polovine njih bira pristup Facebooku umesto više plate, pokazujući promenu u prioritetima.

Fleksibilnost u poslu nadmašuje zaradu

Studija Moms Corpa otkriva da 37% radnika preferira fleksibilnost u poslu nad višom zaradom. Fleksibilnost ne samo da ih motiviše na produktivnost, već i povećava njihovu lojalnost prema poslodavcu.

Tehnološki napredak i non-stop rad

Razvoj tehnologije omogućava radnicima da budu stalno povezani sa poslom. Poslovni e-mailovi i obaveze ne prestaju ni kada su radnici kod kuće, što dovodi do značajnih promena u percepciji radnog vremena.


Promene u radnom okruženju, podstaknute generacijom milenijalaca i tehnološkim napretkom, pokazuju prilagođavanje modernog radnog mesta novim trendovima i potrebama. Fleksibilnost, integracija društvenih mreža i stalna povezanost postaju ključne karakteristike savremenog radnog okruženja.

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima