OGLAS

Poslodavci objavite oglas za posao na sajtu Klik do posla

Poslodavci objavite oglas za posao na sajtu Klik do posla 

Poslodavci često se suočavaju s izazovom kako da privuku kvalifikovane kandidate za svoje radne pozicije. Kada želite brzo i efikasno da obavestite veliki broj potencijalnih zaposlenih o otvorenoj poziciji, sajt Klik do posla je odlično rešenje. 

Na sajtu Klik do posla možete jednostavno objaviti oglas za posao i dostići široku publiku koja aktivno traži zaposlenje. Sve što trebate da uradite jeste da se registrujete na sajtu, kreirate svoj nalog i zatim dodate detalje o poziciji koju želite da popunite. 

Objavljivanje oglasa je brzo i jednostavno, a vaš oglas će biti vidljiv svim korisnicima koji pretražuju sajt Klik do posla u potrazi za novim radnim mestima. Na taj način povećavate šanse da privučete kvalitetne kandidate i popunite otvorenu poziciju u što kraćem roku. 

Iskoristite mogućnosti koje vam pruža sajt Klik do posla i efikasno pronađite idealnog kandidata za svoju poslovnu priliku. Registrujte se danas i počnite da objavljujete oglase koji će privući najkvalifikovanije kandidate. 

Poštovani poslodavci, 

Ukoliko želite da objavite oglas za posao, preporučujemo vam neke od sledećih tipova oglasa: 

  • Standardni: 1000 dinara
  • Istaknuti: 2000 dinara (naslovna strana donji deo)
  • Izdvojeni: 3000 dinara (naslovna strana gornji deo)
  • Premium: 5000 dinara (naslovna strana - udarna pozicija)
  • Premium plus: 12.000 dinara (naslovna strana - top udarna pozicija) 

Cene za objavu ovih tipova oglasa važe do 15 dana. 

Detaljan opis ponude možete pronaći na sledećem linku: http://www.klikdoposla.com/informacije-za-poslodavce.html 

Da biste postavili oglas, neophodno je da se prvo registrujete na sledećoj adresi: https://www.klikdoposla.com/registracija-poslodavca.html 

Zapošljavanje, karijera, regrutacija, konkurs - slobodna radna mesta! 

Objavite svoj oglas za zapošljavanje na Klik do posla i pružite priliku kandidatima da ostvare svoju karijeru. Naša platforma za regrutaciju omogućava vam da jednostavno i efikasno pronađete idealne kandidate za vaše slobodne radne pozicije. Iskoristite konkurs na Klik do posla i pridružite se našoj mreži poslodavaca danas! 

Zakažite razgovor putem sajta Klik do posla 

Na sajtu Klik do posla možete dodatno unaprediti proces regrutacije tako što ćete omogućiti kandidatima da zakazuju razgovore za posao direktno putem sajta. Ova funkcionalnost olakšava organizaciju intervjua i čini proces selekcije efikasnijim. 

Kada postavljate oglas za posao na sajtu Klik do posla, možete obezbediti kandidatima mogućnost da odaberu vreme i datum za razgovor prema vašem rasporedu. Ovo je posebno korisno kada imate veliki broj kandidata i želite da izbegnete nepotrebne telefonske pozive ili e-poštu za dogovaranje termina. 

Kada kandidat zakazuje razgovor putem sajta, vi ćete automatski biti obavešteni o njihovom izboru i moći ćete da prihvatite ili promenite termin. Na taj način štedite vreme i efikasno upravljate procesom selekcije. 

Iskoristite ovu praktičnu funkcionalnost sajta Klik do posla i pojednostavite proces zakazivanja razgovora za posao. Pružite kandidatima jednostavan način da se prijave za razgovor i pokažite da ste poslodavac koji ceni njihovo vreme. 

Registracija na sajtu je brza i jednostavna, a objavljivanje oglasa omogućava vam da steknete pristup širokom krugu kvalifikovanih kandidata. Registrujte se danas i iskoristite sve prednosti sajta Klik do posla u procesu pronalaženja idealnih kandidata za vašu poslovnu priliku. 

Link do registracije poslodavca: https://www.klikdoposla.com/registracija-poslodavca.html 

Iskoristite sve mogućnosti koje vam sajt Klik do posla pruža i unapredite proces zapošljavanja već danas! 

Često postavljana pitanja o Klik do posla 

Ovde su neka od često postavljanih pitanja o sajtu Klik do posla: 

Kako mogu objaviti oglas za posao na sajtu Klik do posla? 

Da biste objavili oglas za posao na sajtu Klik do posla, potrebno je da se registrujete na sajtu i kreirate svoj nalog. Nakon toga, možete dodati detalje o otvorenoj poziciji koju želite da popunite. Oglas će biti vidljiv svim korisnicima koji pretražuju sajt u potrazi za novim radnim mestima. 

Koja je cena objave oglasa na Klik do posla? 

Na sajtu Klik do posla postoje različite opcije za objavu oglasa, kao što su standardni, istaknuti, izdvojeni, premium i premium plus oglasi. 

  • Cena standardnog oglasa je 1000 dinara.
  • Cena istaknutog oglasa je 2000 dinara.
  • Cena izdvojenog oglasa je 3000 dinara.
  • Cena premium oglasa je 5000 dinara.
  • Cena premium plus oglasa je 12.000 dinara. 

Sve cene važe do 15 dana. 

Gde mogu pronaći detaljnije informacije o objavi oglasa na sajtu Klik do posla? 

Detaljan opis ponude za objavu oglasa za posao na sajtu Klik do posla možete pronaći na sledećem linku: Informacije za poslodavce

Kako se registrujem kao poslodavac na Klik do posla? 

Da biste se registrovali kao poslodavac na sajtu Klik do posla, posetite sledeću adresu: Registracija poslodavca i pratite postupak registracije. 

Kako Klik do posla pomaže poslodavcima u pronalaženju idealnih kandidata? 

Klik do posla vam pruža mogućnost da efikasno pronađete idealne kandidate za vaše slobodne radne pozicije. Objavljivanjem oglasa na ovoj platformi, privući ćete pažnju velikog broja kvalifikovanih kandidata koji aktivno traže zaposlenje. 


Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima