OGLAS

Na ovim poslovima ljude plaćaju da ne rade

Da li ste zainteresovani za posao koji je dobro plaćen, a da pri tome ne ulažete nikakav rad, odnosno da se bavite onime što vam je ionako hobi, ali od toga i zarađujete?

Profesionalac za spavanje

Dobre vesti! Dok spavate vi možete i da zarađujete. Profesionalne spavalice zarađuju i do 18.000 dolara godišnje učešćem u studijama o snu.

Model

Možete biti plaćeni dok kraj vas boravi neko ko vas fotografiše čitavog dana. Ukoliko ste među onima koje privlači selfi-ludilo, ovo deluje kao idealan posao.

Noćna smena recepcionara

Ako ne mislite da menjate svoj raspored spavanja, probajte da radite kao noćni recepcionar, naravno poslove koji se nude kod nas pogledajte na linku posao recepcioner. Posebno ako je reč o malom hotelu ili periodu van sezone. Bićete srećni da vidite nekoliko gostiju tokom noći. 

Fotograf

Pravite nebrojeno mnogo fotki gde god da krenete? Neke od njih možete prodati na takozvanim „stock photography“ sajtovima ili pokrenuti sopstveni sajt.

Profesionalni gejmer

Ako vas nervira što morate da ostavite video igrice da biste išli na posao, prestanite sa tim. Ima više načina da za igranje igrica budete plaćeni. Ako ste zaista dobri, možete biti profesionalac. Ili možete testirati igrice kako bi se otkrili bagovi.

Degustator

Ako volite hranu, ovo je posao za vas. Degustatori godišnje zarađuju od 40 do 75 hiljada dolara. Čitavog dana sedećete i dobijati besplatnu hranu.

Liftadžija

Iako se smatra da za liftadžijama više nema potrebe, i dalje je moguće pronaći ih. Oni su plaćeni da pritiskaju dugmiće i voze se u liftu čitavo radno vreme.

Sakupljač sličica slatkih ljubimaca

Volite da posmatrate slike i video-klipove slatkih životinja? Postoji posao u kojem ste plaćeni upravo za to, a možete da zaradite i do 40.000 dolara mesečno. Sličice se koriste za razne internet stranice i TV programe.

Kritičar spa-centara

Zašto biste plaćali odlazak u spa-centre kada za to možete biti i plaćeni? Ovi kritičari baškare su u udobnim krevetima i probaju masaže koje su u ponudi i o tome kasnije pišu izveštaj. Ovaj posao plaćen je 90.000 dolara godišnje.

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima