OGLAS

Ministarstvo prosvete oglasilo DVANAEST HILJADA radnih mesta!

 Prema trenutnim procenama, u srpskoj prosveti, verovali ili ne, trenutno postoji 12.000 slobodnih radnih mesta za nastavno i vannastavno osoblje. 

To je odlična vest za sve koji bi u Srbiji voleli da rade u prosveti - bilo da su za to obrazovani, bilo da vole dugačke letnje i zimske odmore.

Na sajtu Ministarstva prosvete naći ćete bazu podataka koju možete da pretražujete, a u kojoj se nalaze apsolutno svi slobodni poslobi za nastavnike i ostalo osoblje u svim gradovima Srbije. 

To ministarstvo je juče objavilo liste slobodnih radnih mesta za nastavno i nenastavno osoblje u osnovnim srednjim školama, a do juče do 17 časova na spisku je bilo 12.289 slobonih radnih mesta.

"Ovakvim objavljivanjem podataka o slobodnim radnim mestima se u svakom trenutku prikazuju ažurne informacije direktno iz škola i objedinjavaju u istu nacionalnu bazu, a objavljivanje podataka o slobodnim radnim mestima postaje u potpunosti otvoreno i proverljivo za sve škole, nastavnike, predstavnike sindikata prosvetnih radnika i širu javnost", saopšteno je iz Ministarstva. 

Sva slobodna radna mesta možete da pogledate na ovom linku: 

http://skole.mpn.gov.rs/slobodnamesta/

 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima