OGLAS

Sajam zapošljavanja za studente željne posla u uspešnim kompanijama

 

Studenti volonteri, dvanaesti put zaredom, 7. i 8. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta organizuju sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta "JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!".

"JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!" je projekat koji se svake godine održava prvog ponedeljka i utorka u novembru sa namerom da studentima predstavi mogućnost zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji. Organizatori Sajma su dve volonterske, neprofitne, apolitične studentske organizacije, BEST Beograd i Istek Lokalni komitet Beograd, koje kroz svoju viziju i ciljeve ojačavaju vezu u trouglu "studenti-kompanije-univerziteti".

Studenti sa svih univerziteta u zemlji imaće priliku da se na jednom mestu upoznaju sa značajnim kompanijama iz tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih struka, saznaju više o poslovima i praksama u ponudi, kao i o tome koja znanja i veštine je potrebno da razvijaju kako bi se lakše zaposlili. Praksu i šansu za zaposlenje nude kompanije Microsoft Development Center Serbia, Telesign, RT-RK, Vip, Namics, Ericšon i mnoge druge. 

U sklopu edukativnog dela Sajma, studenti će besplatno moći da učestvuju na brojnim radionicama, tribinama, kao i konceptu interaktivnih radionica "Open Space Tećnology", gde će predstavnici kompanija zajedno sa učesnicima diskutovati o rešavanju trenutnih tehnoloških problema u zemlji. Paralelno sa Sajmom odvijaće se sesija pod nazivom "Razgovor za posao" na koju se zainteresovani studenti prijavljuju putem sajta.

JobFair godinama unazad podstiče mlade da ostanu u Srbiji pružajući im šansu za zaposlenje i lično usavršavanje. Interesovanje koje su studenti širom Srbije pokazali za JobFair doprinelo je jačanju nacionalnog karaktera Sajma. 

Projekat podržavaju Ministarstvo omladine i sporta, svi tehnički fakulteti Univerziteta u Beogradu, Univerziteti Republike Srbije i Nemačko-srpska privredna komora. 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima