OGLAS

Vrtić Dečiji San

STEVANA FILIPOVIĆA 92

Vrtić Dečiji san

Vrtić Dečiji san poslovi

„Dečiji san“ je naša mala oaza, gde snove pretvaramo u stvarnost. Mi smo privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, za decu od 9 meseci pa sve do polaska mališana u školu.


Sa prostorom opremljenim po najsavremenijim svetskim standardima, kao i stručnim osobljem, spremno ulazimo u dečiji svet, gde kroz igru, učenje pretvaramo u najlepše snove.


Uz naš stručni tim i saradnju sa roditeljima, mališanima otvaramo vrata ka svetu mašte, kreativnosti, znanja, interesovanja i otkrivanju svojih mogućnosti.


*Šta nas izdvaja od drugih?

Nalazimo se u Železniku, u novootvorenom, prostranom objektu na 700m² gde svaka prostorija za Vaše mališane ima svoj poseban izlaz na prizemnu oazu zelenila u vidu terase. Savremen, adekvatno opremljen prostor pored izobilja igračaka za razvoj Vašeg deteta sadrži i antiseptik, PVC podne obloge napravljene po ISO standardu.


Ukrašen je savremenim, ekološkim bojama koje su hipoalergijske i otporne na vatru. Ispred samog ulaza u vrtić našim drugarima, dvorište smo pretvorili u specijalni, mali, kvalitetni parkić, gde oni mogu provoditi svoje slobodno vreme u prirodi. Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima