OGLAS

Stolarska radnja God

Grobljanska 9

Stolarska radnja God

God Enterijer

Firma GOD, Stolarska radnja god je osnovana 2002. godine. Cilj radionice je stvaranje sofisticiranog i autentičnog okruženja.

Mi smo tim kreativnih i stručnih pojedinaca čiji je cilj da viziju svakog klijenta pretvore u stvarnost. Partneri smo i sarađujemo sa arhitektama, planerima, dizajnerima, pejzažistima itd. kako bismo osigurali uspeh u svakom procesu tokom trajanja projekta. 

Naš cilj je da budemo budemo “na visini zadatka” tokom  svakog koraka – od kreiranja projekta, izrade, finalne obrade do sklapanja nameštaja. Želja nam je ne samo da izradimo kvalitetan komad nameštaja nego i da taj komad nameštaja bude u koheziji sa svojim budućim okruženjem. 

Ako te interesuje zaposlenje u uspešnom i kreativnom timu kontaktiraj nas 

Za kreativne ljude koji uživaju u ovom poslu a pri tom vole da maksimalno odrađuju svoj posao – poziv je uvek otvoren.

Stolarska radnja God posao

God Enterijer posao


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima