OGLAS

GIROS SERBIA DOO

STANKA PAUNOVICA VELJKA 78

O BROCK RESTORANI

GIROS SERBIA DOO

Menadžment i zaposleni restorana O`BROCK posvećeni su očuvanju jedinstvene tradicije ovog restorana i pružanju apsolutnog uzivanja u obrocima našim gostima. Veoma cenimo sposobnosti i znanje naših zaposlenih i trudimo se da članovi našeg tima rade u prijatnoj atmosferi i da napreduju na ličnom i profesionalnom planu uz ekonomsku sigurnost, što je ključno za dugoročni uspeh celog tima, ostvarivanje zajedničkih rezultata i poslovanje restorana.

Za ljubitelje domaće i grčke kuhinje! Restoran O’brock vam nudi veliki izbor vrhunskih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje, kuvanih jela, čorbi, roštilja, raznovrsnih salata, posnih obroka a ceo asortiman upotpunjuje giros na srpski način. Sva jela sa našeg menija spremamo po tradicionalnoj recepturi, u saradnji sa nutricionistima, od najkvalitetnijih sastojaka i namirnica, što našim jelima daje nezaboravan ukus. Naš kvalitetan i zdrav O’brock, spremljen uz veliku predanost svih naših zaposlenih, sa bogatim profesionalnim iskustvom, će vam dati dovoljno energije da izdržite sve napore tokom dana. Budite naši dragi gosti i uživajte u velikoj ponudi po pristupačnim cenama. Napravite sami vašu idealnu kombinaciju obroka ili možda neku neobičnu koju još niste probali.


Pogledajte našu ponudu slobodnih radnih mesta na sajtu klik do posla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima