OGLAS

GUMINS DOO NOVI SAD

Put Novosadskog Partizanskog odreda 10

GUMINS


Gumins doo je tržišni lider u Srbiji u oblasti proizvodnje širokog asortimana proizvoda od gume i zauzima visoke pozicije u regionu, kao kvalitetan i pouzdan partner. Želja za uspehom i profesionalizam zaposlenih u našoj kompaniji utiču na poverenje mnogobrojnih partnera koje je Gumins doo stekao tokom svog decenijskog postojanja.


PROIZVODNJA

Osnovni program preduzeća je proizvodnja proizvoda od gume koji se primenjuju u različitim industrijskim i poslovnim sistemima. U proizvodnji, Gumins doo se oslanja na sopstvene recepture kako bi proizvodi u što većoj meri zadovoljili specifične zahteve korisnika. U sopstvenoj valjari izrađuje gumene smese od kvalitetnih uvoznih sirovina, na bazi različitih tipova elastomera: NR, NBR, CR, EPDM, SBR, BR ,IIR i PUR. Mešanje smesa se vrši na mikseru i dvovaljcima.

Stručni tim Gumins-a pruža usluge konsultacija i pružanja tehničkih saveta korisnicima, uključujući i laboratorijsku proveru uticaja različitih hemijskih sredstava na gumu, konstrukciona rešenja za izradu alata i izradu proizvoda po specifičnim zahtevima kupaca.


Proizvodnja Gumins-a se odvija u sedam tehničko-tehnoloških celina:


1.) proizvodnja gumenih transportnih traka sa tekstilnim ulošcima

2.) gumiranje metalnih valjaka

3.) oblaganje metalnih delova gumom

4.) proizvodnja gumenih profila ekstrudiranjem

5.) proizvodnja presovane gumeno tehničke robe

6.) proizvodnja gumenih ploča i folija

7.) mešanje gumenih smeša.

Gumins doo je osnovan 1946. godine. Nalazi se u južnoj industrijskoj zoni u Novom Sadu.

Pogledajte koju ponudu poslova imamo na sajtu klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima