OGLAS

MOS doo

Cvećarska 28

MOS doo

MOS d.o.o. je kompanija koja isporučuje najbolja rešenja kupcima, uz adekvatnu podršku i servis. Zastupnik smo renomiranog svetskog proizvođača i kontrolne opreme. Nalazimo se u Novom Sadu, uspešno poslujemo preko 20 godina.

Kompanija MOS d.o.o. je osnovana 1999. godine.  

Distributeri smo laboratorijske i industrijske merne opreme renomiranih svetskih proizvođača i prva smo akreditovana laboratorija za etaloniranje merila mase u Srbiji.

 Pored odabira najadekvatnijih rešenja za potrebe naših klijenata, na stručan i profesionalan način obavljamo servisiranje i etaloniranje merne opreme, garantujući najviši kvalitet usluga. Nudimo kompletna rešenja za sve one kojima su kvalitet, perfomanse i bezbednost procesa proizvodnje na prvom mestu.

Mos doo posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva