OGLAS

Ray Tech

ČKALJINA 14

Ray Tech doo

Firma RayTech je osnovana 2009. Osnovna delatnost nam je bila lasersko sečenje i graviranje, ali smo vremenom svoje poslovanje unapredili i sada se bavimo proizvodnjom svih aktuelnih oblika reklamnog materijala, reklama i nameštaja koji se koristi na prodajnim mestima.

Proizvodne procese obavljamo najsavremenijim mašinama za digitalnu štampu i obradu materijala.

Naša misija je da našim klijentima pružimo najkvalitetniji proizvod i uslugu kako bi svoj proizvod i brend prezentovali tržištu na najbolji moguci nacin.

Neprestano ulažemo u proizvodni proces i najmoderniju opremu kako bi držali korak sa internacionalnim standardima kvaliteta.

Pored proizvodnje bavimo se i dizajnom, tako da sve zahteve od strane klijenata možemo da pre same proizvodnje vizuelno prikažemo u tri dimenzije i tako olakšamo donošenje konačne odluke.

Pogledajte koje poslove nudimo preko sajta klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva