OGLAS

Očna kuća Jevtić

Šumadijske divizije 8

Očna kuća Jevtić

Očna kuća Jevtić je firma sa višedecenijskom tradicijom osnovana 1993. godine u Prokuplju. U početku je to bila mala porodična firma, ali spremna da se razvija i napreduje. Za dvadeset pet godina uspeli smo da, zahvaljujući vama, proširimo svoju delatnost.  

Danas poslujemo u dva grada (Beograd i Prokuplje), a svaka od poslovnica obuhvata prodajni prostor sa velikim izborom okvira i sunčanih naočara, potpuno i savremeno opremljenu radionicu za izradu naočara i ordinaciju u kojoj možete proveriti svoj vid. 

Ono na šta smo naviše ponosni je naše iskustvo koje smo preneli jedni drugima s’ kolena na koleno. Sarađujemo sa svim vodećim firmama u zemlji u oblasti optike i oftalmologije. 

Okrenuti smo pacijentima potpuno i njihovo zadovoljstvo je ono što je najbitnije u našem radu. Kvalitet Vam garantuje naše iskustvo ali i praćenje najnovijih trendova, a mi se trudimo da nam i cene budu najpristupačnije.    

Naša preporuka su naši klijenti. Dođite i dozvolite nam da ispunimo sva vaša očekivanja.   

Pogledajte koje poslove nudimo preko sajta klik do posla i aplicirajte za zaposlenje u našoj firmi.

Očna kuća Jevtić posao

Očna kuća Jevtić zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima