OGLAS

DOWNUNDER ADVENTURES

HAJDUK STANKA 10, KLENJE

DownUnder Adventures 

DOWNUNDER ADVENTURES je škola stranih jezika koja se nalazi na Voždovcu i koja se razvija  ubrzanim tempom.

DownUnder Adventures 

Škola stranih jezika DownUnder Adventures nastala je kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu sa decom i odraslima u Srbiji i Australiji. Ono po čemu se naša škola izdvaja jesu najsavremenije metode za brzo  usvajanje stranih jezika usavršene u Australiji,  jedinstven komunikativni metod, kao i učenje korišćenjem “mapa uma”.  

Osnivač škole DownUnder Adventures  poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa polaznicima svih uzrasta, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Nakon završetka Filološkog fakulteta u Beogradu, g-dja Drmanović se usavršavala u Australiji, gde je stekla dve diplome za predavača jezika (TESOL) i diplomu za obučavanje onih koji žele da postanu predavaci engleskog u svojim zemljama(TAE 10- Training and Assessment).  

Jedinstveno osmišljen ambijent škole DownUnder Adventures na najlepši način oslikava sve lepote te čarobne zemlje. U prostoru preovlađuju tirkizne i ostale nijanse  plavih boja koje podsećaju na opuštajući ambijent tropskih  mora i nestvarno lepih surferskih plaža po kojima je ova zemlja prepoznatljiva. I logotip škole je u istom duhu.  

Škola stranih jezika DownUnder Adventures nudi široku lepezu jezika za učenje: engleski, nemački, francuski, švedski, norveški, italijanski, španski, ruski, grčki, kineski, srpski za strance. Nastava se organizuje u moderno opremljenim učionicama sa kompjuterima i najsavremenijim pomoćnim učilima koji su na raspolaganju svim polaznicima.

DownUnder Adventures posao

DownUnder Adventures zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva