OGLAS

MUDRICA I DOBRICA PU

BEOGRADSKA 325

Mudrica i Dobrica

Predškolska ustanova Mudrica i Dobrica

Vrtić Mudrica i Dobrica

Na temeljima znanja i bogatog iskustva u radu sa decom predškolskog uzrasta 2008. godine osnovali smo PU “Mudrica i Dobrica” u Sremčici. Od tada koračamo sigurnim koracima vođeni ljubavlju prema deci, stalnim usavršavanjem i željom da našim mališanima uvek pružimo više od ostalih.  Da smo na dobrom putu potvrđuje nam sve duža lista roditelja koji su nam poklonili svoje poverenje i rado nas preporučuju.  

U prostranom ambijentu i moderno opremljenom prostoru, koji omogućava svim grupama dece optimalne uslove, “Mudrica i Dobrica” nudi adekvatne programe za sve uzraste. Naš vrtić je godinama unazad omiljeno mesto velikog broja zadovoljnih i srećnih mališana iz Sremčice i okoline.  

Deca su glavni junaci naše priče  

Svi zaposleni u PU “Mudrica i Dobrica” znamo da srećna i zadovoljna deca u ranom detinjstvu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama, i u svetu odraslih postižu više od ostalih.  Deca su glavni junaci naše priče i sve je podređeno da njima bude lepše, lakše i zabavnije.  Misija vrtića je da optimizmom, entuzijazmom i pozitivnom energijom nastavimo da se usavršavamo, pratimo nove trendove i uz saradnju sa roditeljima osvajamo nove ciljeve i svi zajedno, budemo još bolji.  Svako dete ima svoju PORTFOLIO knjigu u kojoj se prate njegove aktivnosti i napredak, kao i postignuća.  Većina nas smo takođe roditelji i znamo da ubrzan tempo života ne ostavlja dovoljno vremena da se roditelji posvete deci i provedu vreme na otvorenom prostoru. Zbog toga svaki trenutak koristimo da mališane izvedemo na svež vazduh u prelepo sređeno, prostrano i bezbedno dvorište prekriveno zelenilom.  Imamo jaslenu, mlađu vrtićku, stariju mešovitu i pripremno-predškolsku grupu.  

Zašto da izaberete baš nas vrtić?  

Sigurno ste primetili da se u poslednje vreme otvara veliki broj predškolskih ustanova. Čak i iskusnim roditeljima nije lako da donesu pravu odluku kome da povere brigu o svom detetu. Pomoći ćemo vam u odluci zašto da izaberete naš vrtić:  Rad u malim grupama 

Odlična saradnja sa roditeljima Savremeno opremljen i bezbedan prostor i prostrano obezbeđeno drvorište Tim stručnjaka koji brine o zdravlju, pravilnom rastu i razvoju dece Obrazovan kadar koji se stalno usavršava Brojni sadržaji i programi koji su uključeni u cenu i ne plaćaju se dodatno Besplatne knjige i edukativni materijal za predškolce – finansijska olakšica za roditelje O balansiranim obrocima dece brine licencirana firma Brojni izleti u prirodu i posete muzejima, pozorištima… Visoki higijenski standardi Deca ne piju vodu sa česme, već za tu namenu koristimo aparat za vodu I to nije sve što vaše dete dobija u našem vrtiću.  

Dodatni programi i sadržaji  

Pored osnovnih sadržaja, koji su obavezni za licencirani program predškolske ustanove, “Mudrica i Dobrica” su poznati po brojnim kvalitetnim dodatnim sadržajima i programima:  Engleski jezik svaki dan NTC Sistem učenja Montesori program Sportiša – školica sporta Folklor Baletski studio “Mudrica i Dobrica” Tim vrhunskih stručnjaka prati zdravlje i razvoj dece  Svesni važnosti preventivnih i ranih pregleda i tretmana, kako u oblasti logopedije, tako i u oblasti brige o zdravlju u svoj tim uključili smo nekoliko vrhunskih stručnjaka.  

Logoped  

Diplomirani MSc defektolog-logoped Marina Ranđelović bavi se detekcijom, dijagnostikom, prevencijom i otklanjanjem poremećaja u govorno-jezičkom razvoju dece. Povremeno dolazi u grupe i prati dinamiku, socijalnu interakciju i igru dece.U našem vrtiću vrši se individualni logopedski tretman, pre kojeg se vrši procena deteta i zajedno sa vaspitačem i roditeljem kreira idealan plan.  

Psiholog i pedagog  

Pedagog i psiholog svakodnevno prate rast i razvoj dece, a svako dete ima svoj zdravstveni karton od prvog dana. Svakoga dana prati se zdravstveno stanje dece i postupa po pravilniku.  

Bezbednost na prvom mestu 

 U našoj ustanovi brinemo o svakom detalju iništa ne prepuštamo slučaju.  Bezbednost dece je na prvom mestu, te i pored brige osoblja i svih nas, postavili smo savremeni sigurnosni sistem kojipočinje već na kapiji vrtića (interfon, kamere) i nadzire prostorije u i oko objekta.  Vrtić i dvorište su pokriveni sigurnosnim kamerama, a u objekat mogu ući samo osobe za dozvolom uprave.  Vrtić poseduje kompletnu protivpožarnu zaštitu sa panik lampama i javljačima dima, kao i alarmi sistem sa panik tasterom, koji je povezan sa nadležnim službama.Siguran i obezbeđen i potpuno ograđen prostor u skladu sa standardima o bezbednosti dece na igralištima, omogućava deci nesmetan i bezbedan boravak i u dvorištu.  Parking ispred ulaza u objekat je prednost naše predškolske ustanove, pa roditelji ne moraju da brinu kada dolaze da ostave ili uzmu decu.  Humanitarni rad  Naš vrtić rado se odaziva brojnim humanitarnim i društveno korisnim akcijama i manifestacijama. Neke od njih su “Čep za hendikep” i “Život plus”, a učešće su uzeli i roditelji i deca. Deca se nabolje vaspitavaju primerom, a na ovaj način kod njih zajedno razvijamo osećaj empatije i želju da postanu aktivni učesnici u zajednici.

Vrtić Mudrica i Dobrica posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva