OGLAS

Top Market Global

Vodovodska 158 a

Top Market Global 

Top Market Global d.o.o. je firma nastala izdvajanjem perionice veša iz kompanije “Top Market” d.o.o., koja postoji od 1991. godine, a koja je nastala spajanjem sa servisom za pranje rublja "ANIX" koji je osnovan 1982 godine.  

Naši zaposleni i rukovodstvo u uslugama pranja, peglanja i dostave veša imaju dugogodišnje iskustvo. Kapacitet od 4800 kg opranog veša po danu i iskustvo naših zaposlenih, garancija su brze i kvalitetne usluge istovremeno.   

Prostor u kome se nalazi naša perionica od 450 metara kvadratnih namenski je opremljen prema najvišim standardima profesionalnih perionica.   

Savremene mašine za industrijsko pranje veša različitog kapaciteta održavaju se prema strogim procedurama, a u procesu pranja, izbeljivanja, skidanja fleka i omekšavanja veša, koristimo isključivo sredstva najkvalitetnijih proizvođača.

Top Market Global d.o.o. obavlja usluge pranja, peglanja i dostave veša na teritoriji Beograda i okoline. Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih i kapacitet od 4800 kilograma opranog veša po danu, garancija su kvaliteta naše usluge.  U radu koristimo najkvalitetnija sredstva za pranje, izbeljivanje, skidanje fleka i omekšavanje veša, pa su najveća potvrda profesionalnosti naše usluge mnogobrojni zadovoljni klijenti. 

Među korisnicima naših usluga su brojni restorani, hoteli, bolnice i ambasade.  Ipak, zaposleni u "Top Market Global"-u d.o.o. svakodnevno se usavršavaju u želji da svaki detalj naše usluge uvek bude u najboljem interesu klijenta.

Top Market Global zaposlenje

Top Market Global posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima