OGLAS

Vila Agacija doo

KUMODRAŠKA 76V

Vila Agacija

Dom za negu starijih lica Vila Agacija je profesionalno opremljena ustanova koja poseduje licence i dozvole za rad nadležnih ministarstava. Objekat se nalazi na adresi Kumodraška 76 v i namenski je uredjen u skladu sa visokim standardima u svojoj oblasti. 

Objekat raspolaže sa 13 soba, ukupnog kapaciteta 38 ležajeva. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, koje su prostrane i svetle, opremljene tako da pružaju pun komfor svojim korisnicima . Kupatila su moderno opremljena i prilagodjena potrebama starijih lica. Kuhinja koja ispunjava HACCP standarde omogućava ishranu prilagodjenu potrebama različitih kategorija korisnika. Korisnicima su na raspolaganju dnevni boravci u kojima se organizuju razne društvene aktivnosti. 

Dom za stare Vila Agacija posebnu pažnju posvećuje negovanju dosadašnjih navika i hobija korisnika, razvijanju društvenog života između korisnika, organizovanju izleta i koncerata i izgrađivanju pozitivnog odnosa prema sebi i okolini. Naša misija je poboljšanje fizičkog i psihičkog života korisnika u cilju dugotrajne i plodotvorne saradnje

Vila Agacija posao

Vila Agacija zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva