OGLAS

PROTEIOS RRV DOO

BULEVAR ZORANA DJINDJICA 48

Restoran Protein

Restoran Prote.in

Restoran Prote.in smo osnovali 2015-te, sa jasnom vizijom da ljudima koji žele da paze na svoju ishranu olakšamo svakodnevnicu. Želimo da ljudima ponudimo alternativu i izbor. Nudimo zdrav, ukusan obrok po ceni prihvatljivoj za svakog.

Pre svega, za zdraviji način života, moramo birati kvalitetnije namirnice, jesti manje ali kvalitenije obroke češće u toku dana, neko nepisano pravilo je da treba jesti na 2.5 do 4 sata u zavisnosti od brzine metabolizma. Samim tim prejedanje nije opcija.

Od samog starta je koncept bio jasan: Olakšati život svim ljudima koji su na dijeti, pokušavaju da skinu kilograme, masti, izgrade mišićnu masu, postati partenr i saradnik svakome ko se priprema za ozbiljne sportske rezultate. Od tada pa do današnjeg dana smo uspeli da zadržimo osnovne postulate našeg koncepta. Pružamo svakome bezbedno okruženje, mesto na kome ne treba da se razmišlja o kvalitetu namirnica koje unosimo u telo.

U našim kuhinjama se ne koristi šećer, brašno, vegeta, suncokretovo ulje. Sve ono što šteti telu ili usporava napredak je izbačeno. Svako naše jelo je nutritivno izbalansirano. Koristimo maslinovo ulje i Aceto di Balsamico, najfinije delove mesa i to ne sakrivamo sa sosevima i začinima. Svako naše jelo je pripremljeno sa ogromnom dozom ljubavi prema hrani. 

Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla.


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima