OGLAS

Arkadia

Glavna 21

Arkadia

Postojimo već 15 godina Ovo je naša priča Organizovali smo preko 1600, a dekorisali preko 3000 proslava različitih vrsta, radili sa mnogo klijenata iz Srbije i iz inostranstva, a tokom rešavanja brojnih zahteva rasli smo u tim koji sa sigurnošću može reći da je među vodećima u našoj industriji na teritoriji Srbije i regiona.  Kvalitet na prvom mestu doneo nam je mnoštvo pozitivnih komentara i jednu od najboljih, ali i najstabilnijih pozicija na tržištu.

Timski rad Ključ do "posla iz snova" Intenzivne promene tržišta i postavljena dinamika zahtevaju konstatni napor koji se ulaže u osmišljavanje novih, kreativnih rešenja. Naš tim posebno je interesantan, pre svega zbog činjenice da dolazimo iz različitih oblasti, što smo iskoristili kao prednost da mnoga znanja, iskustva i veštine pretočimo u zajednički cilj – autentičnost i prepoznatljivost koja za osnovu ima kvalitet. Među nama ima organizatora sa ugostiteljskim iskustvom, turizmologa, dizajnera, televizijskih znalaca, aranžera, grafičkih dizajnera, montera… Ali ono što delimo jeste kreativnost, dobra organizacija, želja da napredujemo i budemo podrška vašim idejama.  Sa ponosom naglašavamo da naš dizajnerski tim učestvuje u osmišljavanju i izvedbi dekoracija, što nam je donelo različitost stilova i kreativni pristup velikog formata.

Verno ćemo otpratiti svaku vašu ideju, dodaćemo naše predloge i zajedničkim snagama stvoriti ambijent za pamćenje. Planirajte vaše venčanje bez straha! Veliko iskustvo u poslovima organizacije garancija je da ni jedan detalj neće biti zaboravljen, da će na sam dan venčanja dogovoreni protokol biti sproveden i da će svaki gost dobiti zasluženu pažnju i otići zadovoljan. Organizovati jednu svečanost nije nimalo jednostavno. Potrebno je detaljno planirati, ne zaboraviti ni jedan detalj, biti spreman na svaku vrstu iznenađenja, imati odlične odnose sa svima koji će realizovati taj događaj i na kraju oštro oko za svaku sitnicu tokom same realizacije. Mi smo spremi da vam u tome pomognemo.

Pogledajte naša otvorena radna mesta na sajtu klik do posla i konkurišite

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima