OGLAS

Metro doo

UGRINOVACKI PUT 106

Metro doo

Kompanija METRO export-import osnovana je 1994. godine kao veleprodaja šrafovske robe(vijčana roba) i za veoma kratko vreme osvojili smo lidersku poziciju u Srbiji i okruženju.Predstavljamo Vam nas osnovni prodajni program:  šrafovska roba  rezni alat  brusni alat  ručni alat  Obezbedjujemo asortimanski kopletan program šrafovske robe kao što su: matice, podloške, šrafovi za lim, šrafovi za drvo ,šrafovi za gips, torban šrafovi,mašinski šrafovi,navojne šipke,aluminijumske i celicne pop nitne,ekseri,zakovice, čivije, rascepke, vijci, tiplovi, plastični tiplovi,metalni tiplovi,tiplovi za izolaciju,kotve za velika opterecenja,ankeri,šrafovi sa burgijom za krovne i celicne konstrukcije,brzo montirajuci šrafovi sa tiplom na ukucavanje, kao i ostalu šrafovsku robu specijalne namene sa i bez standarda u odgovarajucem kvalitetu po zahtevu kupca.  

U program ’’rezni alat i brusni alat’’ spadaju: burgije, burgije za metal (HSS), kobaltne burgije,titanijumske burgije,burgije za beton, vidija burgije, burgije za hilti (SDS Plus), SDS Max burije, ubodne testerice, testere za drvo, magnetni nastavci, PZ i PH nastavci za busilice, elektrode ,rezne ploče, brusne ploče itd.  Program ’’ručni alat’’ obuhvata: čekići, šrafcigeri, libele, klešta, stege, heftalice, ključevi, gedore, imbusi, testere, skalpeli, metri, pištolji za silikon, turpije, katanci, sekire, lopate, grabulje, rukavice itd.  Osnovnu pokretačku ideju o brzom rastu kompanije bazirali smo tako da se sopstvenim uvozom najkvalitetniji proizvodi zapadnih proizvodjača složenim sistemom distribucije plasiraju do potrošača u najkraćem mogućem roku sa 100% preciznosti.Saradnjom sa veleprodajom METRO dobijate stručnu preporuku za pravi proizvod koji zadovoljava Vaše potrebe,garanciju kvaliteta i isporuku robe na Vašu adresu širom Srbije o našem trošku u roku od 24 sata.  Brzu i efikasnu distribuciju omogućio nam je pravilan odabir kadrova i njihovo dalje usavršavanje,te stoga mozemo biti ponosni na mlade i stručne ljude koji čine realan zalog za budućnost.  Kompanija METRO je prva privatna kompanija na ovim prostorima dobila sertifikat ISO 9001,kao dokaz naše rešenosti da zadovoljimo korisnike naših usluga u pogledu kvaliteta i brzine isporuke.  Moćnu infrastukturu naše kompanije čine: magacinski prostor (hala) u površini od 750 m2 kao i poslovna zgrada od 600 m2 na jednoj od najboljih lokacija u Beogradu,fabrika u Sokobanji na površini od 2 hektara sa proizvodnim halama od 1400 m2.  Dugoročno usavršavanje proizvoda sa robnom markom – brendom ’’MARKER’’ je primarni motiv naše kompanije,čiji će se pravi rezultati pokazati u budućnosti.  Nadamo se da ćemo biti Vas partner i u godinama koje dolaze jer je naša kompanija sposobna da odgovori na sve izazove novog milenijuma.


Metro doo posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima