OGLAS

Predškolska ustanova Mali Istraživači

PETRA KOCICA 16A

Predškolska ustanova Mali Istraživači

Vrtić Mali Istraživači

Privatni vrtić Mali istraživači nalazi se na granici Novog Beograda i Zemuna, nadomak Zemunskog parka i zemunskog Keja oslobođenja, a u modernom stambenom kompleksu “Zelena avenija”.  

Naša udaljenost od gradske buke i vreve pruža Vašoj deci pogodnosti bezbrižnog odrastanja u sigurnom prostoru od 500 kvadratnih metara, izgrađenog namenski za potrebe predškolske ustanove. 

Tokom svog boravka u ustanovi deca se igraju i uče koristeći sve prostorije adaptirane u korist njihovog pravilnog rasta i razvoja. Prostorije su prozračne sa puno prirodnog osvetljenja.  

Prostranost prostorija omogućava deci slobodu pokreta i izražavanja, kao i nesmetan kreativan rad. Unutar samog vrtića formiran je i prostor sa namenom likovnog centra u okviru kog deca ispoljavaju svoju kreativnost, podstiču maštu i stvaralaštvo.

Predškolska ustanova Mali Istraživači posao

Vrtić Mali Istraživači posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva