OGLAS

Galteh doo

PETA BERBERNICKA 78

Galteh

Galteh doo

Privredno društvo GALTEH d.o.o. osnovano je 2004. god. Nalazimo se u industrijskoj zoni Nova Pazova, 3 km od autoputa E75 koji povezuje Beograd i Novi Sad. Osnovna delatnost kompanije je pružanje usluga površinske zaštite metalnih proizvoda primenom galvanskih tehnologija. 

Tokom 2022. god u saradnji sa partnerskom firmom Ožbolt doo iz Slovenije investirali smo u najmodernije linije za galvansku zaštitu metalnih proizvoda. Planirani početak rada na najsavremenijim automatskim linijama za elektrohemijsko cinkovanje i leguru cink-nikal je početak 2023, god..  

Proizvodne linije su u celosti proizvedene u nemačkoj. Tehnološki procesi se odvijaju u skladu sa  ekološkim standardima proizvodnje u cilju zaštite životne sredine. Visok kvalitet proizvodnih usluga obezbeđen je primenom najnovijih  tehnologijja i automatizovanim procesima proizvodnje.  

Stalna kontrola tehnološkog procesa u skladu sa proizvodnim standardima i dobra organizacija na svim nivoima poslovanja, izdvaja nas kao lidera na trzištu usluga površinske zaštite metalnih proizvoda.  Montirane kranske staze i kranovi u pogonu Galteh-aMontirane kranske staze i kranovi u pogonu Galteh-a. 

Pocetkom 2023 pocinju sa radom linije za cinkovanje i cink-nikal leguru.

Galteh posao

Galteh zaposlenje

Galvanske Tehnologije    

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva