OGLAS

PYRONOVA IS DOO VETERNIK

SOFIJE PASKOVIĆ 21

PYRONOVA

PYRONOVA IS DOO VETERNIK

Pyronova s.r.o. osnova je 1992. godine u Slovačkoj sa fokusom na zaštitu od požara. Osnovna filozofija kompanije PYRONOVA je da našim kupcima ponudimo sveobuhvatna rešenja u oblasti zaštite od požara, t. j. izrada projektne dokumentacije, isporuka opreme, ugradnja, održavanje, servis instalacija i nakon isteka garantnog perioda sistema protivpožarne opreme. PYRONOVA je jedna od liderskih kompanija u oblasti rešenja i realizacije protivpožarne zaštite na Slovačkom tržištu sa brzom ekspanzijom svojih delatnosti i u inostranstvu. 

Pyronova je započela rad kao mala porodična kompanija, da bi kasnije postala međunarodna. Neprekidno rastemo i razvijamo se, ali naša svrha ostaje ista: zaštita vašeg života i vaše imovine.

Naša osnovna filozofija podrazumeva da svakom svom klijentu prilazimo pojedinačno, umesto da koristimo dobro uhodane metode, i ponudimo inovativna, visokokvalitetna i pouzdana rešenja kojima se ispunjavaju svi zahtevi.  

Ponosni smo na svoje sertifikate, kojima se našim klijentima garantuju najbolje moguće usluge. ISO kvalifikacijama (9001, 14001, 45001) omogućavaju se usaglašenost, kvalitet i bezbednost i garantuje stalni razvoj. Pored ISO sertifikata, stekli smo i članstvo u NFPA, kao i VdS sertifikat.  

PYRONOVA posao

PYRONOVA IS DOO VETERNIK posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva