OGLAS

GORAN PATRIČEVIĆ PR RESTORAN VILLA VINA

SANJE ŽIVANOVIĆA 2,11040 BEOGRAD

Restoran Villa Vina

Restoran Villa Vina počeo je sa radom decembra 2022. godine. Posle više od dve decenije iskustva,  sticanja znanja i veština, jednostavno nismo mogli da odolimo viziji koju smo imali i izazovu pred nama. Restoran je otvoren sa ciljem da našoj lokalnoj zajednici i posetiocima poslužimo smele, globalne ukuse. 

Dakle, u osnovi smo se fokusirali na kuvanje sa najboljim namirnicama.  

Okupili smo kreativan i iskusan tim,  prvenstveno dobre ljudi koji vole ono što rade i ponosni smo na ono što svakodnevno proizvodimo.  

Naša želja da se prema gostima ponašamo kao prema porodici uvek je ista,  a naši sezonski ukusi, vino i namirnice, stalno se menjaju.  

Ubrzo nakon otvaranja shvatili smo da su gosti prihvatili ovaj mali prostor i da je naša ideja da napravimo i poslužimo ukusnu hranu bila opravdana. 

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima