OGLAS

OZ Central

Venizelosova 16

Omladinska zadruga central

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla,

Osnovani smo 1994. godine u Beogradu kako bismo pružili podršku studentima i mladima u pronalaženju privremenih i povremenih poslova, omogućujući im da iskoriste slobodno vreme za zaradu i sticanje praktičnih iskustava.

Naša misija:
Omogućiti mladima da steknu sredstva za školovanje, razviju svoje sposobnosti, praktično znanje za rad i kreativno iskoriste slobodno vreme tokom školovanja i čekanja na zaposlenje.

Kroz godine, izgradili smo širok spektar poslovnih partnerstava - od vladinih institucija, velikih i malih kompanija, do sportskih klubova, kulturnih institucija i humanitarnih organizacija. Aktivno podržavamo mlade talente kroz donacije, stipendije i podršku u organizaciji sportskih takmičenja, pozorišnih predstava, izdavanja knjiga mladih pisaca i radu s neafirmisanim talentima.

Pridružite nam se:
Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu Klik do Posla i pridružite nam se kako biste postali deo našeg posvećenog tima, podržavajući i razvijajući mlade ljude.

Hvala što ste posetili naš profil na sajtu Klikdoposla.Omladinska zadruga central posao

Posao preko Omladinska zadruga central

Omladinska zadruga Beograd

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima