OGLAS

Merdza Logistic Centar doo

Moše Pijade 3

Merdza Logistic Centar 

Dobrodošli na naš profil poslodavca na sajtu klikdoposla.

Merdza Logistic Centar doo je ugledna srpska firma specijalizovana za usluge transporta. Sa sedištem u Grockoj, na adresi Ulica Moše Pijade 3, 11130 Vrčin Grad Beograd, Srbija, naša kompanija se ponosi pružanjem pouzdanih transportnih usluga kako na lokalnom, tako i na međunarodnom nivou.

Naša misija je da obezbedimo efikasno, sigurno i pouzdano transportno rešenje za sve naše klijente. Težimo da budemo lideri u transportnoj industriji kroz inovacije, posvećenost i izuzetan kvalitet usluge.

Aktuelne ponude poslova možete pronaći na našoj stranici na sajtu klikdoposla. Ukoliko ne nađete otvorenu poziciju koja odgovara vašim veštinama, slobodno nam pošaljite svoju biografiju van konkursa. Uvek smo otvoreni za talentovane pojedince koji mogu doprineti našem timu.

Adresa:

Ulica Moše Pijade 3, 11130 Grocka - Vrčin

Grad Beograd, Srbija

Hvala što posećujete naš profil poslodavca na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima