1 Oglasa za posao za grad Zeromax


Zeromax

Filter oglasa

Izaberite grad
Izaberite kategoriju
Izaberite tip posla
Stručna sprema
Plata u dinarima

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS
OGLAS

Oglasi Zeromax

Higijeničar/ka

Postavljen od Zeromax

13 dana do isteka

Beograd

50000-80000 din

Naša firma osnovana je 1996. godine kao agencija pod imenom „Zero“, a kako se posao širio, prerasta u preduzeće i menja ime u „ZeromaX doo“.

Vremenom uvodi širi spektar delatnosti i preduzeće prerasta u ono što danas predstavlja kompanija ZeromaX Facility Management, sveobuhvatno održavanje objekata u eksploataciji.

Facility Management je od značajne koristi svim kompanijama i poslovnim sistemima koji posluju ozbiljno i žele da njihov poslovni prostor ili objekat uvek besprekorno funkcioniše. Takođe je važno da okolina u kojoj se Vaš objekat nalazi bude uvek u savršenom redu jer spoljni izgled prostora u velikoj meri utiče na formiranje prvog utiska o Vašoj firmi.

ZeromaX Facility Management postavlja nove standarde u uslugama održavanja, efikasnosti u radu i profesionalnosti sa ciljem maksimalnog zadovoljenja potreba klijenata. Visok kvalitet usluga koje pružamo postižemo zahvaljujući efikasnosti našeg osoblja koje je prošlo odgovarajuće obuke i poseduje sertifikate za rad.

Svi naši zaposleni su uniformisani i maksimalno profesionalni. U radu koristimo mašine, sredstva za rad i materijal svetski poznatih proizvođača. Sva sredstva za održavanje poseduju sertifikate o kvalitetu (ISO 9001), ekološkoj ispravnosti (ISO 14001) kao i zdravlju i bezbednosti na radu (ISO 18001).

Najbolji pokazatelj uspešnosti poslovanja i kvaliteta rada jeste i sertifikat bonitetne izvrsnosti koji poseduje svega 2% firmi u Srbiji.

Kvalitet rada, efikasnost i profesionalnost.

Trenutno zapošljavamo higijeničarku/higijeničara.

Kontakt telefon: 064 6580829

Lokacija: Bulevar Crvene Armije 11a

Pročitaj više

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima