Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


DO POSLA PREKO OMLADINSKE: Zaradite od 220 na sat do 60.000 mesečno!

PDF
Štampa
DO POSLA PREKO OMLADINSKE: Zaradite od 220 na sat do 60.000 mesečno!
Image courtesy of: pixabay.com

 

Rad u administraciji, kol centru, kafiću, fizički rad u magacinima, anketiranje, promocije... Ovo su samo neki od poslova koje studentima nude omladinske zadruge, a na nekima od njih može da se zaradi i do 60.000 dinara mesečno. I ne samo to - ako pokažete da ste vredni, da znate da radite, nisu retki slučajevi da vas poslodavac, kod kojeg ste došli zbog džeparca, i zaposli.

- Poslodavac može da napravi bolju selekciju ako angažuje studente preko omladinske zadruge, i ima vremena da vidi kako će da se pokažu. Na našu radost, veliki broj njih je vremenom dobio i stalno zaposlenje - kaže za "24 sata" Breda Milić, menadžerka u OZ "Bulevar".

 

Ona kaže da su devojke najzainteresovanije da vikendom rade promocije, za šta im se plaća 200 dinara po satu, a mladići za fizičke poslove od nekoliko dana gde je dnevnica od 1.600 dinara i više. Postoje i poslovi na kojima može da se zaradi i mnogo više.

 

Poslove preko omladinske zadruge pronađite preko KlikDoPosla.com klikom na ovaj link.

 

- Nemački jezik je perspektivan i poželjno ga je znati. U agenciji imamo ponudu za rad u kol centru gde je potrebno perfektno znanje nemačkog jezika, a plata je 60.000 dinara mesečno. Takođe, nudimo i rad u kol centru jedne norveške firme gde se sat vremena plaća 220 dinara - kaže Milićeva, i napominje da neretko mladi koji su počeli da rade preko omladinske dovode i svoje prijatelje, jer svi mogu lepo da zarade.

U omladinskoj zadruzi "Tragač" kažu da imaju dosta iskustva da su studenti kojima su obezbedili posao, kasnije svojim radom zaslužili i stalno zaposlenje.

 

- Ako se pokažu kao dobri saradnici, poslodavac im ponudi i posao, a takvo iskustvo imamo i u kol centrima, ali i u bankama. Mladi žele da zarade i nije im teško da rade i po smenama i puno radno vreme - kaže za "24 sata" Ljubomir Vidović, direktor OZ "Tragač".

 

On kaže da se promocije naplaćuju od 1.500 do 2.500 dinara, fizički poslovi u magacinu, kao i pakovanje robe od 130 do 150 dinara po satu, a administrativni poslovi u bankama i rad u kol centru od 150 do 200 dinara po satu.

 

Da je interesovanje za poslove veliko potvrdili su nam i u omladinskoj zadruzi "DOB".

 

- Dolazi nam puno mladih koji žele da rade. To su uglavnom privremeno povremeni poslovi, a apsolventi koji imaju više vremena traže posao i na duže - kažu za "24 sata" u zadruzi "DOB".

 

POSLOVICENA
LEPLJENJE DEKLARACIJAOD 120 DO 135 DINARA PO SATU
ADMINISTRACIJA U BANKAMA, SEKRETARSKI POSLOVIOD 150 DO 180 DINARA PO SATU
PROMOCIJEOD 1.500 DO 2.500 DINARA PO DANU
FIZIČKI POSLOVIOD 130 DO 150 DINARA PO SATU (1.600-2.500 DNEVNO)
OBEZBEĐENJEOD 12O DO 150 DINARA PO SATU
KOL CENTAROD 150 DO 200 DINARA PO SATU
RAD U PICERIJAMA, RESTORANIMA, ANKETIRANJE150 DINARA PO SATU

 

 

Image courtesy of: pixabay.com

 

Izvor/ autor: 24sata.rs


Broj pregleda: 1007
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5Ovo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus