Najefikasniji srpski sajt za zapošljavanje

Akcija 20 dana gratis za svaki kupljeni oglas

Cenovnik poručivanja i postavljanja pojedinačnih oglasa za posao

Trajanje oglasaUšteda

Cenovnik poručivanja paketa oglasa za posao

Broj OglasaPopust (%)
2 - 410
5 - 1015
11 - 2020
21 - 3025
više od 3030
  • Standardni oglas je običan oglas, bez istaknutog grafičkog prikaza, koji po informativnosti zadovoljava osnovne potrebe poslodavaca. Klasičan oglas može da sadrži tekst, koji nije ograničen svojom dužinom. Ovaj oglas može da sadrži logotip, mejl i veb adresu poslodavca. U okviru klasičnog oglasa možete da unesete i tekst - opis vaše firme, koji sadrži i linkove ka društvenim mrežama.

  • Istaknuti oglas je oglas koji se nalazi među prvima u pretrazi i listanju novih poslova, kao i u okviru svoje kategorije. Istaknuti oglas može da sadrži tekst koji nije ograničen svojom dužinom. Ovaj oglas može da sadrži logotip, mejl i veb adresu poslodavca. U okviru istaknutog oglasa možete da unesete i tekst - opis vaše firme, koji sadrži i linkove ka društvenim mrežama.

  • Izdvojeni oglas se pojavljuje na naslovnoj strani našeg sajta na istaknutoj poziciji, sa lotipom. Ovaj oglas vam takođe po automatizmu omogućava i objavu u okviru istaknutih oglasa kao i prisustvo među prvim rezultatima u okviru pretrage. Takođe, u okviru ovog paketa dobijate isticanje oglasa u okviru slanja newslettera jednom nedeljno. Ova vrsta oglasa vam omogućava veći odziv kandidata.

  • Dizajnirani oglas se nalazi na naslovnoj strani sajta sa istaknutom pozicijom i logom. Ovaj oglas vam omogućava i objavu u okviru izdvojenih oglasa kao i prve rezultate u okviru pretrage. Dizajn oglasa možete da dostavite vi, i on može da sarži sve što želite u okviru normativnih vrednosti našeg sajta. Oglas može da bude u pdf ili u formatu po vašem izboru. Nudimo i mogućnost da vam mi izradimo dizajn oglasa.Osim dizajna u okviru ovog paketa dobijate istaknutost oglasa u okviru slanja newslettera jednom nedeljno. Ova vrsta oglasa vam omogućava najveći mogući odziv kandidata.

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima