OGLAS

Poliklinika dr Rončević

Baba Višnjina 37

Poliklinika dr Rončević

Poliklinika dr Rončević je osnovana 2003 godine sa ciljem da pacijentima na jednom mestu obezbedi najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu od strane naših eminentnih kliničkih lekara uz angažman najsavremenije dijagnostičke opreme. 

Osnivač Ustanove je dr Branko Rončević subspecijalista kliničkog ultrazvuka koji se ultrazvučnom I color doppler dijagnostikom bavi od samog početka njene  primene u medicini što nas čini dijagnostičkim centrom za ultrazvuk i color doppler.

Pregledi se obavljaju u najkraraćem mogućem roku obično isti dan ili sutradan u prijatnom ambijentu naše Ustanove .

Nalazimo se na Vračaru kod  Kalenić pijace u ulici Baba Višnjina br.37  , lako smo dostupni iz svih delova grada a preko puta Ustanove se nalazi parking garaža.


Pogledajte koje poslove nudimo preko sajta klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima