OGLAS

TECNORICAMBI DOO

13. SEPTEMBRA 10

TECNORICAMBI

Preduzeće TECNORICAMBI DOO posluje na teritoriji Srbije od 2007.godine.

Osnovna delatnost preduzeća TECNORICAMBI je veleprodaja i maloprodaja originalnih rezervnih delova za belu tehniku. Specijalizovani smo za snabdevanje veleprodajnih, maloprodajnih objekata i servisnih radnji.

Naš veleprodajni objekat nalazi se u ulici 13. septembra br.10, Rušanj a maloprodaja se nalazi u Žarkovu, u ulici Trgovačka 30b, lokal 21.

Rezervni delovi za belu tehniku - Tecnoricambi doo 

Tecnoricambi d.o.o. je preduzece specijalizovano za trgovinu originalnim delovima iz široke palete rezervnih delova za belu tehniku skoro svih svetskih proizvođača koji su ikada bili prisutni na tržištu u ovom delu Evrope, tačnije Srbije.    Tecnoricambi d.o.o. je na našem trzistu prisutno od 2007. godine, i danas je jedan od respektabilnih privrednih subjekata kada su u pitanju kvalitet, kvantitet i ekspeditvnost u snabdevanju originalnim rezervim delovima bele tehnike, širom Srbije i kada govorimo o veleprodajama, maloprodajama i servisnim radnjama. 

Tecnoricambi d.o.o, koja pored veleprodaje u okviru svoje firme ima i maloprodajni objekat, tačnije u Žarkovu u ulici Trgovačkoj 30b,  u lokalu 21, gde u svojoj  ponudi ima sve značajne, poznate  i manje značajne robne marke koje su prisutne na našem tržištu.    

Vredan i radan tim Tecnoricambija vas očekuje i na ovoj platformi internet poslovanja, u nadi da ćemo svojim postojanjem - egzistencijom, ostvariti i pomoći da ispunimo vaše snove, nade i očekivanja, da sve obezbedimo da popravite i servisirate... A  zajedno smo jedan veliki tim!

Pogledajte otvorene pozicije u našoj kompaniji preko sajta klik do posla

Tecnoricambi posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva