OGLAS

TECNORICAMBI DOO

13. SEPTEMBRA 10

TECNORICAMBI

TECNORICAMBI DOO - Vaš Partner za Originalne Rezervne Delove za Belu Tehniku

Od 2007. godine, TECNORICAMBI DOO je pouzdan snabdevač originalnih rezervnih delova za belu tehniku širom Srbije. Naša specijalnost je veleprodaja i maloprodaja ovih delova, fokusirana na podršku veleprodajnih, maloprodajnih objekata i servisnih radnji.

Naš veleprodajni objekat smešten je u ulici 13. septembra br. 10, Rušanj, dok se maloprodaja nalazi u Žarkovu, na adresi Trgovačka 30b, lokal 21.

TECNORICAMBI DOO se ističe po širokom spektru originalnih delova za belu tehniku gotovo svih svetskih proizvođača prisutnih na tržištu u ovom delu Evrope, posebno u Srbiji. Od 2007. godine, postali smo respektabilni u snabdevanju kvalitetnim, raznovrsnim i brzim isporukama originalnih rezervnih delova za belu tehniku širom Srbije, zadovoljavajući potrebe veleprodaja, maloprodaja i servisnih radnji.

U našem maloprodajnom objektu u Žarkovu, Trgovačka 30b, lokal 21, ponosno nudimo širok asortiman robnih marki koje su ključne na našem tržištu, osiguravajući kvalitetan izbor za naše kupce.

Naš posvećen i radan tim vam pruža podršku i putem online platformi, s nadom da ćemo zajedno, kroz naše postojanje, ispuniti vaše snove i očekivanja, pružajući podršku u popravkama i servisiranju. Zajedno smo deo istog tima!

Pogledajte trenutno otvorene pozicije u našoj kompaniji putem sajta Klik do Posla i pridružite se našem rastućem timu!

Tecnoricambi posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima