OGLAS

VD ALTERNATIVA

MARŠALA TITA 36

VD ALTERNATIVA

Privredno društvo VD ALTERNATIVA D.O.O.  Osnovano je 12. oktobra 2007. godine u Beogradu. Od samog osnivanja preduzeće se dinamično razvijalo, primenjujući savremene metode rada, i povećavajući ukupnu vrednost.

Montaža instalacija  Preduzeće VD Alternativa poseduje desetogodišnje iskustvo u izvođenju, puštanju u rad, servisiranju i održavanju svih vrsta hidrotehničkih instalacija, a dokaz tome su objekti i instalacije na kojima smo izvodili radove. Naši monteri izvode radove na sledećim vrstama instalacija: Vodovoda i kanalizacije    Izvođenje instalacija vodovoda i kanalizacije obuhvata: Montažu spoljašnjeg razvoda instalacija vodovoda i kanalizacije sa svim potrebnim zemljanim i betonskim radovima Montažu svih tipova unutrašnjih instalacija vodovoda i kanalizacije PVC razvod PE razvod PEHD razvod PPR razvod Pocinkovani razvod Linijska odvodnja Montažu hidro postrojenja i svih tipova pumpi Montažu sistema za krovnu odvodnju Pluvia sistem Quick stream sistem Montažu svih tipova sanitarne opreme i galanterije Servisiranje i održavanje opreme i instalacija u garantnom i vangarantnom periodu

Pogledajte aktuelnu ponudu poslova VD ALTERNATIVA na sajtu klik do posla

VD ALTERNATIVA posao

VD ALTERNATIVA zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva