OGLAS

BOBEX DOO

KRALJICE NATALIJE 1

Bobex

Bobex Preduzeće "BOBEX" DOO, ul. Kraljice Natalije br. 1, BEOGRAD, osnovano je 1991. god. To je porodično, privatno preduzeće, koje je nastalo iz zanatskih radnji "UNIVERZAL PLASTIC, "METAL" i "BATA PLAST" koje su osnovane1978.god.  

Predmet poslovanja bio je izrada alata-kalupa za metalne i plastične proizvode i proizvodnja finalnih proizvoda od plastičnih masa.  

Bobex Sa češkom firmom VA-TRA (Prag) i još nekoliko firmi iz Češke republike, imamo kvalitetne poslovne odnose još od 1993.god.  Bobex Naša spoljnotrgovinska razmena sa svetom (uvoz sirovina, a izvoz gotovih finalnih proizvoda, je veoma obimna i u stalnom usponu.  

Bobex Preduzeće "BOBEX" DOO, već godinama zastupa interese i vrši nabavku sirovina i izvoz gotovih proizvoda, za 250 zanatskih radnji iz cele Srbije.

Bobex posao

Bobex zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima