OGLAS

Enkokom doo

ŽARKOVO - VODOVODSKA 164 DJ

Enkokom doo

Firma Enkokom d.o.o. nudi sve vrste radova građevinske, umetničke bravarije, izradu i remont ciglarske opreme. Uspešno poslujemo od 1993 godine na zadovoljstvo Beograda i cele Srbije, svojom stručnošću, brzinom i kvalitetom radova. 

Bravarski radovi, izrada i montaža:  

Čeličnih, metalnih konstrukcija, hale, nadstrešnica, galerija, stepenica, ograda (betonskih, stepenišnih, dvorišnih i td.), prozora i vrata, zatvaranje balkona, umetničke bravarije, kovanih ograda, rešetki..

Bravarski radovi i usluge:  

Izrada lakih i srednjih konstrukcija, montažne hale i garaže, izrada svih vrsta ograda i kapija, garažna i ulazna vrata, popravka brava i metalnih vrata, zavarivanje, kovano gvožđe, nameštaj od kovanog gvožđa, PVC i Alu bravarija..

Enkokom doo posao

Enkokom doo zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima