OGLAS

Omladinska zadruga BULEVAR

Kneginje Zorke 5, Vračar

Omladinska zadruga BULEVAR

U potrazi si za poslom? Postani naš član i počni da radiš. Omladinska i studentska zadruga Bulevar radi po principu hitnog servisa, na telefonski poziv, sarađuje sa preko 600 poslodavaca i na dnevnom nivou oglašava poslove za svoje zadrugare!

Omladinsko-studentski servis vrši upis novih zadrugara svakodnevno . 

Potrebno je da dođete u našu poslovnicu sa ličnim ispravama (potrebnu dokumentaciju možete pronaći na našem sajtu www.poslovi-omladinska-zadruga.com) i da svojeručno popunite  zahtev  za članstvo. Obavezno ponesite dokumenta na uvid, ličnu kartu i overen indeks za ovu školsku godinu, ako ste student.

ONLINE PRIJAVU za posao možete proslediti putem web sajta www.omladinskabulevar.rs. Popunom obaveznih polja  i upload-ovanjem CV biografije možete proslediti online prijavu. Online prijavom za posao ne stičete status zadrugara, samo se prijavljujete za konkretnu poziciju. 

ZA POSLODAVCE: 

Omladinska i studentska zadruga vodi sve evidencije o radu i zaradama. u skladu sa zakonom, vrši prijavu i odjavu radnika, obračun zarada i isplatu radnika po završenom angažovanju. 

Za rad preko omladinske  i studentska zadruge otvara se uput-ugovor o privremenim i povremenim poslovima, koji moze da traje od jednog dana do 120 radnih dana. Taj ugovor se moze dnevno raskinuti ili produžiti u  zavisnosti od Vaših potreba. Odredbom člana 198. Zakona o radu data je mogućnost poslodacu da može za obavljanje privremenih i povremenih poslova da zaključi ugovor sa licem koje je član omladinske ili studentske zadruge u skladu sa propisima o zadrugama.

Poslodavac može radno da angažuje zadrugara omladinske, odnosno studentske  zadruge, pod uslovom da ima uput od zadruge za rad kod poslodavca ili se zakljuljuje ugovor između zadruge i poslodavca kojim se utvrđuju obaveze, prava i uslovi rada člana zadruge.

Poslodavac i zadruga samostalno se opredeljulju da li će pre upućivanja omladinca na rad kod poslodavca zaključiti ugovor ili će zadruga samo dati uput.

Bez obzira koji je akt osnov za radno angažovanje, isti mora da sadrži osnovne elemente ugovora: obaveze i prava poslodavca i zadrugara, kao i uslove rada koje je poslodavac dužan da obezbedi zadrugaru za vreme radnog angažovanja.

Omladinska zadruga BULEVAR poslovi

Omladinska zadruga BULEVAR posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva