OGLAS

Omladinska zadruga BULEVAR

Kneginje Zorke 5, Vračar

Omladinska zadruga BULEVAR

Dobrodošli u omladinsku i studentsku zadrugu Bulevar

U potrazi ste za poslom? Postanite naš član i započnite s radom! Omladinska i studentska zadruga Bulevar radi po principu hitnog servisa, sarađujući sa preko 600 poslodavaca i dnevno oglašavajući poslove za svoje zadrugare!

Kako postati zadrugar:

Svaki dan vršimo upis novih zadrugara. Dođite u našu poslovnicu sa ličnim dokumentima i svojeručno popunite zahtev za članstvo. Više informacija o potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na našem sajtu.

Takođe, možete popuniti online prijavu za posao putem web sajta. Vaša prijava se odnosi na konkretnu poziciju, ali ne stičete automatski status zadrugara.

Za poslodavce:

Omladinska i studentska zadruga vodi evidenciju o radu i zaradama, poštujući zakonske propise. Uz zaključenje ugovora, možete radno angažovati zadrugare na određeno vreme.

Zaključak:

Nezavisno od akta koji je osnova za radno angažovanje, on mora sadržavati osnovne elemente ugovora, definirajući obaveze i prava poslodavca i zadrugara.

Pogledajte otvorena radna mesta na klikdoposla portalu i aplicirajte za posao ili nas kontaktirajte.

Hvala što ste posetili naš profil na sajtu Klikdoposla.

Omladinska zadruga BULEVAR poslovi

Omladinska zadruga BULEVAR posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima