OGLAS

MOMENT SCHOOL

BULEVAR MIHAILA PUPINA 79 2

Moment School

Moment School je jedan od novijih centara za učenje stranih jezika koji je u svoj program implementirao najnovije i najefikasnije metode učenja stranih jezika. U naš sistem učenja uneli smo novine, posebne i specifične aktivne metode rada sa polaznicima, koje uspešno primenjujemo u edukaciji. Od drugih nas izdvaja to što se kod nas uči brzo i lako. Naš cilj je da kod polaznika probudimo interesovanje, radoznalost i ljubav prema stranim jezicima. Nudimo vam najsavremeniji interaktivni pristup radu u formi online ili nastave u školi.

Počeli smo sa radom 2015 god i od tada se možemo pohvaliti veoma velikim brojem zadovoljnih polaznika koji pohadjaju sertifikovane kurseve jezika u našoj školi. Možemo vam ponuditi kurseve od opštih, poslovnih, specijalističkih do personalizovanih kurseva koje kreiramo po vašim željama i potrebama. Od drugih nas izdvaja to što se kod nas uči brzo i lako, a cilj nam je da kod polaznika probudimo interesovanje, radoznalost i ljubav prema stranim jezicima. Naš tim predavača čine diplomirani filolozi kao i izvorni govornici engleskog ili nemačkog jezika koje odlikuje kreativnost, stručnost i predanost svom radu

Moment School posao

Moment School zaposlenje

Škola stranih jezika

Škola stranih jezika posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva