OGLAS

Predškolska ustanova Zvezdica

Stražilovska 9

Predškolska ustanova Zvezdica

Vrtić Zvezdica

erifikovana predškolska ustanova ,,ZVEZDICA’’ ostvaruje svoju delatnost kroz vaspitno –obrazovni proces, preventivnu-zdravstvenu zaštitu i ishranu dece od jedne godine do polaska dece u školu. 

1. JASLE deca uzrasta od jedne do tri godine 

2. VRTIĆ deca uzrasta od tri do sedam godina 

3. PRPIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM deca u godini pred polazak u školu


Lična karta 

Predškolska ustanova ,,ZVEZDICA’’ ,,ZVEZDICA'' nalazi se u mirnoj ulici na Voždovcu, na Trošarini, u neposrednoj blizini banjičke šume i sportskog centra ,,Banjica''. U okruženju vrtića nalaze se raznovrsne društvene institucije od kojih izdvajamo OŠ ,,Filip Filipović'' i biblioteku ,,Filip Višnjić''. U neposrednoj blizini nalaze se sačuvane stare zanatske radnje, što može biti podsticajno za istraživanje i učenje dece. 

Prostor i uslovi u vrtiću 

Objekat u kome će se vrtić nalaziti je adaptirana očuvana i kvalitetna kuća. Poseduje povoljne uslove za boravak dece napolju, jer se u zadnjem delu objekta nalazi veliko dvorište. Na oba nivoa kuce, a iznad dvorišta, nalaze se dve prostrane i adekvatno opremljene terase, koje će se koristiti za boravak dece. Stvaraćemo uslove da prostor vrtića pripada deci, da odiše dobrom atmosferom, da daje mogućnost višenamenskog korišcenja i istraživanja. Izbor opreme i vaspitno-obrazovnih sredstava urađeni na osnovu važećih zakonskih propisa i potreba realizacije planiranih programa. 

Organizacija rada 

Radno vreme ustanove biće od 07.00 do 17.30h. Raspored aktivnosti u toku dana biće fleksibilan, prilagođen karakteristikama uzrasta i potrebama dece, tako da se deci svih uzrasta obezbede optimalni uslovi za boravak, ishranu, odmor, boravak napolju i vaspitno-obrazovne aktivnosti.  

O programima 

U ustanovi ce se realizovati sledeći programi:   program predškolskog vaspitanja i obrazovanja program nege i vaspitanja dece uzrasta dece do tri godine program predškolskog vaspitanja i obrazovanja dece od 3 godine do ukljucivanja u program pripreme za školu pripremni predškolski program program saradnje sa porodicom program saradnje sa lokalnom zajednicom program ishrane program preventivne zdravstvene zaštite program zaštite dece od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja 

Saradnja sa roditeljima 

Partnerski odnosi između ustanove i porodice baziraće se na:   uzajamnom poverenju i poštovanju empatiji, osetljivosti i uvažavanju perspektive druge strane stalnoj otvorenoj komunikaciji i dijalogu prepoznavanju i uvažavanju jedinstvenog doprinosa i snaga svih učesnika u odrastanju dece zajedničkom donošenju odluka i spremnosti na kompromise i promene.  Program saradnje ostvarivaće se kroz:   informisanje o koncepciji programa (kroz pisane informacije i roditeljske sastanke) uvažavanje mišljenja roditelja o značajnim specifičnostima vezanim za dete, kao i o načinima i sadržajima saradnje mogućnost učešća u prilagođavanju i adaptaciji deteta na boravak u vrtiću mogućnost učešća u pojedinim aktivnostima u vrtiću (aktivnosti sa decom) i okruženju (kao što su aktivnosti sa decom - izleti, šetnje, kulturni događaji) mogućnost da sa vaspitačima/medicinskim sestrama/pedagogom razgovaraju o svom detetu kroz svakodnevnu saradnju i razmenu sa zaposlenima u vrtiću mogućnost aktivnog uključivanja u različito vreme, na različite načine 

Stručni tim 

Stručni tim ustanove biće sastavljen od visoko obrazovanih stručnjaka za rad sa predškolskom decom, vaspitača, medicinskih sestara i stručnih saradnika, po potrebi, u zavisnosti od programa koji će se realizovati u ustanovi. Ustanovu će voditi: stručnjak za predškolsko vaspitanje, sa višegodišnjim iskustvom u radu u predškolskim ustanovama i na fakultetu za obrazovanje vaspitača, kao i istoričar umetnosti.   Vrtić ZVEZDICA Stražilovska 9, Voždovac; Beograd


Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva