OGLAS

Predškolska ustanova Zvezdica

Stražilovska 9

Predškolska ustanova Zvezdica

Vrtić Zvezdica

Predškolska ustanova 'Zvezdica': Kvalitetna briga i obrazovanje za vaše dete!

Predškolska ustanova "Zvezdica" je sertifikovana ustanova koja se bavi vaspitno-obrazovnim procesom, zdravstvenom zaštitom i ishranom dece uzrasta od jedne godine do školskog polaska. U okviru ustanove imamo programe za jasle (deca od jedne do tri godine), vrtić (deca od tri do sedam godina) i pripremni predškolski program za decu u godini pre upisa u školu.

Nalazimo se u mirnom delu Voždovca, u neposrednoj blizini Banjičke šume i sportskog centra "Banjica", okruženi raznim društvenim institucijama poput OŠ "Filip Filipović" i biblioteke "Filip Višnjić". Naš prostor je adaptirana kuća sa povoljnim uslovima za boravak dece i velikim dvorištem.

Radno vreme ustanove je od 07:00 do 17:30h, prilagođeno uzrastima dece i njihovim potrebama za ishranom, odmorom, boravkom napolju i vaspitno-obrazovnim aktivnostima. Nudimo programe predškolskog vaspitanja, nege dece do tri godine, saradnje sa porodicom i lokalnom zajednicom, ishrane, preventivne zdravstvene zaštite i zaštite dece od nasilja.

Saradnja sa roditeljima je ključna i bazira se na poverenju, poštovanju, empatiji i otvorenoj komunikaciji. Naš stručni tim čine visoko obrazovani stručnjaci za rad sa decom, vaspitači, medicinske sestre i stručni saradnici, vođeni stručnjakom za predškolsko vaspitanje sa dugogodišnjim iskustvom.

Pronađite našu ponudu poslova na sajtu "klik do posla" i aplicirajte ako ste zainteresovani za rad u našem vrtiću "Zvezdica".

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima